Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak velük?

Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itthon rengeteg bontott /bontatlan üveg rövid italunk. Én évek óta nem iszom egy csepp alkoholt sem, férjem kb félévente egyszer iszik egy pohár bort. A többit (kb a fél spájzunkat elfoglalják) nem akarom tovább tartogatni. Mit csináljak velük? Lefolyóba kiönthetem? A bontatlanokat kinek adjam? Ismerősöknek nem adhatom csak úgy oda.

2020. szept. 12. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Valahol hagyd ott az út szélén, hamar gazdára talál.
2020. szept. 12. 17:15
 2/11 anonim válasza:
55%

Szia!

Nyugodtan kiöntheted őket a csapba, engedj rá egy kis vizet is és akkor nem lesz alkohol szag sem. A bontatlanokkal is megcsinálhatod ugyaz ezt, ha nem tudod kinek oda adni. Esetleg ha oda tudod, de nem akarod csak úgy, akkor várj, amíg lesz szülinap, névnap vagy akármi más.

Szép napot!

2020. szept. 12. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Istenem, hogy az én ismerőseimnek miért nincsenek ilyen problémái :-)
2020. szept. 12. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

hat azért kionteni csak ne ontsd ki.. foleg a rövidet, ami elall.

készíts belole likort, amit el tudsz ajandekozni (rum, whiskey, vodka tökéletesek).

vodkabol lehet legfrissitot, szajvizet csinálni.

csapjatok vendegseget, kinaljatok a bontottakat.

bontatlanokat ajandekozd el, vagy tedd fel pl. eskuvos csoportokba jo aron.

2020. szept. 12. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Ki ne öntsd.

Add oda valakinek.

2020. szept. 12. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyetemi kollégiumnál hagynám legalább a bontatlan üvegeket. Elmúltak 18 évesek, nagyon örülnének neki, de vélhetően nem függők.
2020. szept. 13. 02:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, nem akarok foglalkozni velük olyan értelemben, hogy likőrt stb ilyesmit készítgessek. Minél hamarabb és egyszerűbben akarok megszabadulni tőlük. Ha lenne a környezetemben olyan család, vagy fiatalok, akkor már rég nekik adtam volna, de nincs!

Ezért gondoltam, hátha itt lesznek jó ötletek, mégis csak széleskörű látásmód van jelen az oldalon.

Még a hajléktalanok jutottak eszembe :/ bár etikátlannak tartom nekik adni.

2020. szept. 13. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Amelyik alkoholizál az általában a legolcsóbb italokat fogyasztja. Ha odaadod legalább iszik valami jót is.

2020. szept. 13. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Add nekem , én szívesen fogadom!

Ha tenyleg komolyan gondolod írj privátban.

Üdv

2020. szept. 14. 01:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Tedd a kuka mellé! A szemétszállítók örülnek majd neki és ált. nem alkoholisták, szóval nem okozol katasztrófát, majd elosztják és elfogy.
2020. szept. 17. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!