Megbízható a sűrűség alapú mustfokoló vörösborcefre esetén is?
Figyelt kérdés
Ha például 21 magyar mustfokot mér a fokoló a vörösborcefre egyszerű teaszűrővel leszűrt levében, akkor az megbízhatónak számít? A vörös must ugyanis zavarosabb, több "anyag" van benne, emiatt arra gondolok, hogy a cukron kívül más anyagok is növelhetik a sűrűségét. Mennyire számottevő ezen anyagok mennyisége? Érdemes e a 21 fokos cefréhez cukrot hozzáadni (ha az valójában nincs annyi, csak az egyéb anyagok miatt tűnik ennyinek)? Száraz bort szeretnék, nem szeretnék sok maradék cukrot, valamint túl erős bort sem szeretnék, és azt sem szeretném ha a gyenge bor megecetesedne/megtörne. A válaszokat előre is köszönöm.2020. aug. 19. 17:19
1/1 anonim válasza:
Rendelj egy négyskálást az olasztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!