A sör erősségét milyen anyagokkal, vagy eljárásokkal lehet erőteljesen növelni?
Figyelt kérdés
Vannak erről a Nathan angol, vagy magyar cikkek/írások?2020. aug. 14. 01:10
11/16 A kérdező kommentje:
Kilenceske, nem azt látod a kiírasban, hogy mik a nagy tömegek szokásai, ami még a kutyát sem érdekli, hanem kizárólag azt, hogy milyen eljárásokkal növelik meg a sörök alkoholtartalmát, vagyis az erősségét.
Még értéktartományt is írtam, példának hoztam fel a húsz-negyven százalékos söröket.
Erre kettes és nyolcas szépen meg is felelt.
Nekik köszönöm, ment a zöld!
2020. aug. 14. 11:40
12/16 anonim válasza:
10
Nekem már ez is jobbá tette napomat! Szívesen!
13/16 anonim válasza:
#4 Ez valami JavaScript-logika? xD
14/16 anonim válasza:
Első körben élesztő függő. Vannak olyan élesztőt amik csak magasabb alkohol százalékon pusztulnak el. Utána lehet fogyasztással is növelni az alkohol szintet. Ezzel a módszerrel nekem az a bajom, hogy nagyon rossz hatással van a Komló aromára és rengeteget kellene vele kísérletezni hogyan maradjon meg a Komló jellege és aroma intenzitásának egy része abban a formában ahogy akarom.
16/16 anonim válasza:
Elegendő maláta, hogy baromimagas og legyen, első lépcsőben valami nagy alkoholtűrésű élesztő, nem túl sportszerű de második lépcsőben pezsgőélesztő. Na így olyan 15-17%. Ha nem elég ennyi sem akkor eisbock😁😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!