Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem túlzottan drága, de finom...

Nem túlzottan drága, de finom és hatásos alkoholos ital egy alkoholt nem szeretőnek?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek semmilyen alkoholt. A sör keserű, a bor savanyú. A bort üdítővel keverve (kóla, sprite stb.) megiszom, úgy egész finom, de nem igazán hat, nem szokott beütni. Szeretnék kicsit ittas lenni, most a nyáron lesz több házibuli is, magának visz mindenki piát. Nem akarok hulla részeg lenni, de jó lenne berúgni egy picit. A jäger, unicum, pálinka mind olyan, hogy konkrétan felfordul a gyomrom a szagától is, és egy kortytól tényleg hányi tudnék. Régen vodkát ittam gyümölcslével, de mára azt sem bírom, a vodka szagától is émelygek. A likőrök meg nagyon édesek, nem lehet belőlük meginni egy kis pohárnál többet. Van ötletetek, mit igyak? Az aperol spritzet szeretem, és rúgtam is már be tőle, jó lenne, de az nagyon drága, mert legalább 2 üveg kéne, meg 2 prosecco hozzá. A malibu szintén drága és okat kell inni, hogy hasson, pedig az is finom. A martinin gondolkozok még. Van más ötlete valakinek?
2020. júl. 21. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#4: Meggybor pl.
2020. júl. 22. 05:30
 12/15 mindentudó99 ***** válasza:
Èva vermut. Martini.
2020. júl. 22. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

vannak félédes, édes borok, akár vörös,akár fehér. ezek nem savanyúak egyáltalán.

nemrég vettem Bognár Lovassy Life muskotályt nem drága , és nem túl édes sem,de kellemes. vagy tudom ajánlani a Tokaji grand selection sárgamuskotályt.

2020. júl. 23. 23:09
 14/15 anonim válasza:

Cider nagyon jó szerintem is. :)

Somersby talán kicsit drága, de van más márka is, nagyobb kiszerelésben, Royal Cider pl. literes, és olcsóbb. A málnás, dinnyés elég savanyú, nálunk a blueberry a nyerő, azt mindenki imádja. Alma, körte, zöldalma szerintem nagyon jó még, de ezek elég megosztóak, vagy szereti valaki, vagy nem. A meggyes se rossz, azt egyszer kóstoltam. Üdítő ízűek szerintem, és valóban a sörhöz hasonló az alkoholtartalma, némelyiknél icipicit magasabb is. :)

2020. aug. 7. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
most jutott eszembe,hogy a szénsav fokozza az alkohol hatását, így egy félédes,édes pezsgő önmagában is tökéletes erre,nem kell hozzá kisérő sem. de az előbb említett cider is jó, viszont az drágább és alacsonyabb az alkoholtartalma,viszont elég finom.
2020. aug. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!