Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire hatásos? - többi lent -

Mennyire hatásos? - többi lent -

Figyelt kérdés
kis üveg vodka (0,2dl) + 2üveg bor.

2014. dec. 26. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én ha délután 5-től hajnali 5-ig innám tehát ez az össz piám alapozni is meg berúgni is akkor nem lenne elég. Ha viszont úgy 4-6 óra alatt innám meg akkor azért rendesen megcsapna, ha meg 1-3 óra alatt akkor meg széthánynám a belemet. Én lassan 20 éves vagyok lassan 3 éve iszom heti rendszerességgel és 96kg vagyok, nekem ez ilyen hatást váltana ki, kivéve kísérő nélkül éhgyomorra akkor nagyon szar lenne. ebből kiszámolhatod hogy neked kb. mennyire üthet.
2014. dec. 26. 16:35
 2/4 Sowilo ***** válasza:

Meginnám alapozásnak, nagyba felmennék bulizni, ott már nem innék semmit, hazafele meg az asszony hátán közlekednék. Kb.

:D

2014. dec. 27. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jól akarod érezni magad és nem csak eszed játszani a haverok előtt mert jön a szilveszter akkor 2 üveg (0,7 liter) vodka és még hozzá az a két üveg bor és a szórakozás garantált. (19/F)
2014. dec. 29. 01:34
 4/4 Sowilo ***** válasza:

[link]

:D

2014. dec. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!