Mennyire hatásos? - többi lent -
Figyelt kérdés
kis üveg vodka (0,2dl) + 2üveg bor.2014. dec. 26. 13:48
1/4 anonim válasza:
Hát én ha délután 5-től hajnali 5-ig innám tehát ez az össz piám alapozni is meg berúgni is akkor nem lenne elég. Ha viszont úgy 4-6 óra alatt innám meg akkor azért rendesen megcsapna, ha meg 1-3 óra alatt akkor meg széthánynám a belemet. Én lassan 20 éves vagyok lassan 3 éve iszom heti rendszerességgel és 96kg vagyok, nekem ez ilyen hatást váltana ki, kivéve kísérő nélkül éhgyomorra akkor nagyon szar lenne. ebből kiszámolhatod hogy neked kb. mennyire üthet.
2/4 Sowilo válasza:
Meginnám alapozásnak, nagyba felmennék bulizni, ott már nem innék semmit, hazafele meg az asszony hátán közlekednék. Kb.
:D
3/4 anonim válasza:
Ha jól akarod érezni magad és nem csak eszed játszani a haverok előtt mert jön a szilveszter akkor 2 üveg (0,7 liter) vodka és még hozzá az a két üveg bor és a szórakozás garantált. (19/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!