Mi szükség ennyi fajtára egy sörnél?
Figyelt kérdés
van egy átlagos diszkontsör, a Penny Market gyártatja a VAN PUR lengyel céggel, Arany Korsó néven fut itthon. mikor bejött, sokáig volt a piros 4,5%-os. utána behozták párhuzamba az arany színezésű 5% alkoholtartalmút. most bejött egy újabb zöld változat ugyanebből 3%, és rábukkantam egy feketére is ma amit eddig még hirdetve sem láttam ami 7,2-es. minek ennyi féle ilyenből, ami amúgy sem a prémium minőségéről híres?2020. júl. 12. 19:56
1/8 anonim válasza:
Különböző a % mindegyiknél.
Az a baj, hogy van választék belőle?
2/8 A kérdező kommentje:
az nem baj csak kicsit feleslegesnek érzek ennyit, árban pár tíz forint különbségekkel elbizonytalanítják a vásárlókat :D
2020. júl. 12. 21:11
3/8 anonim válasza:
Nem bizonytalanítják el, mindenki egyéni döntése hogy hány %-ost tud/bír/akar inni!
4/8 anonim válasza:
így jobban el tudják adni ezeket a vackokat
5/8 anonim válasza:
Ma kóstoltam a 7,2-est, a kérdés nyomán csak ezért mentem el a legközelebbi Pennybe és büszkén állíthatom hogy ez volt a leg mocskosul undorítóbb sör amit az elmúlt években ittam, sőt talán a legrosszabb valaha.
6/8 anonim válasza:
Engem is meglepett a dolog. Láttam a boltban 3 fajtát, aztán az újságban még egyet. Nem igazán értettem, hogy fél százaléknyi különbség miatt miért kell kidobni egy külön sört, DE meglepődtem, hogy elég érezhetően más volt az íze is.
Szerintem valami ügyeskedés lehet a dologban, hogy megéri többféle terméket csinálni, mert alapvetően ez mindig drágább.
7/8 A kérdező kommentje:
5/6 én is megkóstoltam ma, egyszerűen nem bírtam meginni, de sajnáltam kiönteni ezért málnaszörppel felturbóztam és úgy gyűrtem le :D
2020. júl. 19. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!