Hol lehet Tiltott Csíki sört venni?
Figyelt kérdés
Múltkor ettem az új éttermükben itt Budapesten és rengeteg féle sört árultak. Boltban régen mindig csak 1 félét lehetett kapni. Az étteremben elég drágán adják és szeretnék venni mindegyik fajtából egyet ajándékba nagyapámnak, mert megyek meglátogatni. Bár ez mindegy is, legrosszabb esetben ott veszek majd.2020. júl. 9. 16:06
1/5 anonim válasza:
Tescoban van, de ott is csak az alapváltozat. Régebben mintha Tom marketekbe lett volna több féle,de úgy tudom tom market csak itt baranyában van. Szerintem ott is inkább kisboltokban járhatsz sikerrel.
2/5 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztat...
Én több félét láttam már a Magnetic nevű boltban.
De előfordul még sörözőkben is. Sőt, én tudok egy restit (vasúton), ahol van alap, székely, barna, krém.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor szerintem elmegyek veszek majd a Mechwarton. Csak mondjuk jó lesz hazacipelni villamoson és metrón egy rekesz sört...
2020. júl. 9. 17:49
5/5 anonim válasza:
Auchan-ban van vagy 4 féle (250-500Ft között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!