"Tiltott Igazi Sör"-t hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Melyik áruházban?2017. júl. 19. 14:36
2/7 anonim válasza:
Reál áruházban vettem, több alkalommal is.
4/7 anonim válasza:
Lassan ha megnyitom a csapot, akkor is az folyik... hmm, ha így lesz, nyitok egy kocsmát, és túlárazottan árulom majd, hisz ez az "egyetlen igazi kézműves sör Magyarországon és Romániában is".
Ja, hogy ezt már ellőtte mindenki más... a spéci sörboltok, a Tom Market, az Auchan, a Metro, a CBA Príma meg még ki tudja ki... kár, másból kell majd megszednem magam.
Tudjátok mit, elmegyek a világ egyik eldugott szegletébe, építek egy sörfőzdét, harminc forint/fél liter előállítási költségen vizes, íztelen löttyöt fogok gyártani, és elhitetem mindenkivel, hogy ez SÖR!
5/7 anonim válasza:
Csepelen a Karácson Sándor utcában a cigi boltban meg a Csikó sétányon is a kis boltban
6/7 anonim válasza:
Ja, nekem van két igazi csiki sörös üvegem, eladó, ha valakit érdekel, írjon privát üzenetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!