Milyen érzés az amikor annyira részeg vagy, hogy folyton elesel? Illetve milyen nagyon részegen sétálni?
Detto, amit a hatos írt. Sokaknak nincs emléke erről, ez az állapot már bőven az, amire nem feltétlen emlékszel másnap. Én nem tartozom azok közé, akik elefelejtenek bármit is, sajnos vagy sem, de mindenre emlékszem, mit csináltam, kinek mit mondtam stb.
Nagyon ritkán fordul elő ez nálam, amikor még kicsitivós voltam, akkor azért nem, mert jól bírom a piát, most meg már ritkán iszom, így talán 2 évvel ezelőtt volt ilyen utoljára ha jól emlékszem és amúgy is "mások vittek rossz utakra" :D De tényleg! Van az a tipikus, aki pincérre issza magát, biztos ismerős a típus, aki kínálgat ezerrel, és tölt ha kéred, ha nem, na hát volt 1 ilyen a társaságban és úgy sikerült, hogy "személyi sérülés" lett belőle, azaz berúgtam.
Ilyenkor koncentrálsz minden mozdulatodra, és azzal is tisztában vagy, ha nem sikerül, ha dülöngélsz, tudod, hogy dülöngélsz, ha elesel tudni fogod, hogy el fogsz esni, nem uralod a tested és tudod, hogy nincs hatalmad fölötte, ennek ellenére igyekszel mindig korrigálni, mégha tudod is, hogy hiábavaló. Ilyenkor már elfogadom, hogy részeg vagyok, amit nehezebb elfogadni, ha a beszédben van némi zavar, "összeakad a nyelvem", ehhez lényegesen kevesebb alkohol is elég nálam, azt nehezebb elfogadni, mert ilyenkor még úgy gondolom, hogy szín józan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!