Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen érzés az amikor annyira...

Milyen érzés az amikor annyira részeg vagy, hogy folyton elesel? Illetve milyen nagyon részegen sétálni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ mi számít részegnek... ha nem arról az állapotról beszélsz amikor az ember már a szemét sem tudja kb. Nyitvatartani és nem igazán alkalmas a sétálásra,mert tapasztalataim alapján ők szoktak folyton elesni. Aki szimplán részek de ugye nem ez a becsiccsentős állapot,hanem úgy rendesen amikor nem emlékszem mindenre és elég nagy koordinációs problémáid lesznek,túl hanhosan beszélsz stb. Akkor max hülyén jársz vagy ezt monst nem nagyon tudom elmagyarázni,cikk-cakkban sétálsz és én néha csapkodok mellé a kezemmel mint egy madár. De ezek mind az én tapasztalataim, ez is biztosan emberfüggő.
2020. júl. 3. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki visszafelé tud csak olyankor járni. Az is érdekes.
2020. júl. 3. 18:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Pl a szomszédunk, mindennap majdnem 4kézlab jön haza, de mikor megpróbál felallni, egyből belebourl az árokba. 20 perc próbálkozás után vhogy felall és 1,5 métert megtesz és utána újra elborul. Erre vagyok kíváncsi, hogy ez milyen lehet.
2020. júl. 3. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Ha nem akarod leinni magad, akkor vegyél egy esernyőt, tedd a nyelére a homlokodat és forogj egy irányba két percig. Utána próbálj járni.
2020. júl. 3. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Szédülős érzés leginkább
2020. júl. 3. 19:10
 6/10 anonim válasza:
100%
Nekem olyan szokott lenni, mintha lenne pár másodperc késés a gondolataim megszületése és a cselekvés végrehajtása között, emiatt folyamatosan koncentrálnom kell arra, hogy egyik láb, másik láb, és amint eltereli valami a figyelmem, akár csak egy vicces gondolat, az egész rendszer felborul és elesek. De ha ki akarod próbálni igyál csak sört amennyi beléd fér, attól nem kerülhetsz abba a veszélyes állapotba, amikor nem tudsz magadról, de kipróbálhatod, hogy ez a vicces állapot milyen.
2020. júl. 5. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Kizárt lenne nekem úgy sétálni😂 még akkor is a munkán jár az eszem.
2020. júl. 5. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Detto, amit a hatos írt. Sokaknak nincs emléke erről, ez az állapot már bőven az, amire nem feltétlen emlékszel másnap. Én nem tartozom azok közé, akik elefelejtenek bármit is, sajnos vagy sem, de mindenre emlékszem, mit csináltam, kinek mit mondtam stb.

Nagyon ritkán fordul elő ez nálam, amikor még kicsitivós voltam, akkor azért nem, mert jól bírom a piát, most meg már ritkán iszom, így talán 2 évvel ezelőtt volt ilyen utoljára ha jól emlékszem és amúgy is "mások vittek rossz utakra" :D De tényleg! Van az a tipikus, aki pincérre issza magát, biztos ismerős a típus, aki kínálgat ezerrel, és tölt ha kéred, ha nem, na hát volt 1 ilyen a társaságban és úgy sikerült, hogy "személyi sérülés" lett belőle, azaz berúgtam.

Ilyenkor koncentrálsz minden mozdulatodra, és azzal is tisztában vagy, ha nem sikerül, ha dülöngélsz, tudod, hogy dülöngélsz, ha elesel tudni fogod, hogy el fogsz esni, nem uralod a tested és tudod, hogy nincs hatalmad fölötte, ennek ellenére igyekszel mindig korrigálni, mégha tudod is, hogy hiábavaló. Ilyenkor már elfogadom, hogy részeg vagyok, amit nehezebb elfogadni, ha a beszédben van némi zavar, "összeakad a nyelvem", ehhez lényegesen kevesebb alkohol is elég nálam, azt nehezebb elfogadni, mert ilyenkor még úgy gondolom, hogy szín józan vagyok.

2020. júl. 9. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én szélsőséges vagyok. 5 feles után meg sem látszik hogy ittam, ha közelről beszélek valakihez az a szagát meg érzi de arról nem tehetek. Viszont a 6.felesnél négykézláb fetrengek, nyögök, kiver a víz. Semmi átmenet. Pedig az lenne a normális, ha 1 feles után kellemesen átmelegszem, 2 után kicsi van melegem, nő aki önbizalmam, és így tovább, és 10. után fetrengek, és közte a többi fokozatok. De nem így van, úgyhogy mindig ki kell számítanom, hogy csak annyit igyak hogy leperegjen rólam ha kínos helyzetbe akarnak hozni, de ne legyek részeg. Egyébként nem vagyok egy nagy piás, de néha ki kell rúgni a hámból, pár havonta. A plusz poén :részegen emlékszem mindenre, viszont utána lévő elalvásnál az álomra nem.
2020. júl. 9. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és nem tudok egyet egybe lehúzni, 10 percig kortyolgatom, de utána rögtön jön a következő. Így egy óra alatt be lehet rúgni. Aki túl gyorsan lehúzza az kihányja, aki 3 óra alatt fél óra szünetekkel, esetleg eszik is mellé, akkor ki megy a hatása. 9-es voltam.
2020. júl. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!