Napi 7-8 doboz sör mennyire kàros ?
A májadnak folyamatosan fel kell dolgozni az alkoholból származó méreganyagokat. Persze hogy káros.
Ez furán hangzik, de az este fogyasztott gyümölcsöktől is ugyanúgy károsodik a máj, mivel azt is le kell bontania.
Abszolút hasznos a 7-8 doboz sör, ugyanis korábban a sörgyár részvényeiből vettem. Én magam nem iszom, de téged biztatlak rá.
Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy alkoholista vagy. Á, dehogy.
:)
6-os, én nem pontoztalak le, mert nem tudom, hogy van e igazságalapja annak amit mondasz.
Viszont nem értem a lényeget. A gyomorban a lebontás során alkohol képződik ?
8-as
Igen, hiszen az alkohol is erjedt gyümölcsből van! :)
Másolok egy cikk részletet:
"Örök dilemma, hogy a gyümölcsöket pontosan melyik napszakban érdemes fogyasztani. Szervezetünk ritmusát és befogadóképességét tekintve – amely az adott éghajlati öv sajátosságaitól függ – legoptimálisabb a délelőtti fogyasztás, ilyenkor fejtik ki leginkább áldásos hatásukat. A gyümölcscukor feldolgozása is könnyedén megy ilyenkor a szervezetünknek. Ebéd után közvetlenül semmiképpen ne együnk gyümölcsöt, főként, ha húst vagy nehezebb emésztésű ételt fogyasztottunk, mert erjedési folyamatok indulnak be a gyomorban. Ha délután mégis megkívánjuk, mindig elsőként azt fogyassuk és némi szünetet tartva folytassuk az étkezést!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!