1 doboz napi red bull vagy bármilyen energia ital ķáros e a szervezetre és a szívre? Kárt tesz e az energia ital ha reggel iszom meg azt a napi 1 alu italos dobozt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 20:37
1/21 A kérdező kommentje:
Ha minden nap iszok 1 et akkor idővel lehet e tőle bajom vagy évek múlva?
2019. nov. 25. 20:39
2/21 anonim válasza:
Ismerősöm szívrohamot kapott, és elhunyt 2 doboz energiaitaltól, én a helyedbe nem innék, ugyan nem értek hozzá, mióta szegény meghalt, megfogadtam hogy én nem fogok ilyenekkel élni, de biztos ami biztos nem tesz jót
4/21 anonim válasza:
nem, 1-2 még a napi max koffein bevitel alatt van
5/21 anonim válasza:
Ha kérhetlek ne fogyassz energia italt.Könnyen halálhoz vezet!
Ilyen szempontból merj kilógni a többi ember közül!
6/21 anonim válasza:
@21:10
Mintha az eitallal az egyetlen probléma a koffeinmennyiség lenne...
9/21 anonim válasza:
4-esnek:
Ha nem tudsz vmit, akkor inkább ne válaszolj, minthogy butaságokat írj!
1doboz eital = 5-6 csésze espresso! 2 doboz = 10-12 csészényi espresso! Ez nálad a napi normális adag? 🤣🤣🤣
Ha nem hiszed, nézd meg a dobozon feltüntetett koffein: mg/l adatot.
(És NEM a literes, de NEM is a fél literes energiaitalokról beszéltem!
10/21 anonim válasza:
1 doboz energiaital 84 mg koffeint tartalmaz, ami pont egy csesze kave. En kb 20 eve napi 6-8 kavet iszok es még mindig élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!