Ha megittam délután 2 doboz energiaitalt fogok tudni
aludni illetve ez mennyire káros?
Figyelt kérdés
Ritkán iszok max havonta 1x de ma 2-ő t is ittam barátokkal találkoztam és voltunk 2 boltba is és rábeszéltek hogy vegyek nem lesz semmi baj de most meg úgy megijedtem. Tudom felelőtlen vagyok meg utólag hiába nyavalygok nem kell mondani.
Nem lesz bajod, csak ne tedd rendszeressé. Amúgy nem biztos, hogy fogsz tudni aludni, de egyszer kibírod.
2017. jan. 28. 20:28
2/9 anonim válasza:
Semmit sem tudunk pontosan. De bajod nem lesz. Én egyszer lefekvés előtt ittam meg egy dobozzal(mert összetörtem a már nem kapható limitált változatot:D) De simán tudtam aludni. Csak reggel kipattantam az ágyból.
2017. jan. 28. 20:47
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Nem fogom rendszeressé tenni az tuti. Szédülök meg tök nyugtalan vagyok.
2017. jan. 28. 20:48
4/9 anonim válasza:
Igyal sok folyadekot (viz)
2017. jan. 28. 21:28
5/9 anonim válasza:
Ooo de nagy szám.Kutya bajod.Több koffein van egy csésze kvban mint az energiaitalokban.
2017. jan. 28. 23:34
6/9 anonim válasza:
#5, én napi 3 kávét is meg tudok inni gond nélkül, energia italtól meg rosszul vagyok (lever a víz, szédülök, úgy dobog a szívem, mintha 10 km-t futottam volna), úgyhogy a logikád e szempontból rossz.
Kérdező, ha most nem alszol, és rosszul vagy, valószínűleg már nem fogsz sokat aludni. Ritkán rosszabb inni ezeket, mint rendszeresen.
2017. jan. 28. 23:59
7/9 anonim válasza:
Nem rossz a logikája, te vagy érzékeny vagy allergiás valamelyik összetevőjére. Ettől még egy dobozba egy kávényi koffein van még mindig és nem több.
2017. febr. 3. 10:03
8/9 anonim válasza:
Eléggé káros.
2019. máj. 8. 15:28
9/9 anonim válasza:
# 6
Nem mind1 milyen kvt iszol.Sokan a nescafé 3in1re is azt mondják hogy kávé...ha pedig rendes kvt iszol és az energiaitaltól kiver a víz akkor érzékeny vagy valami extra adalékanyagra (pl taurin ami ma már az összesben) vagy valami másra.
A te elméleted is se helytálló mert az átlagnak semmi baja nincs az energiaitaltól.
Egyébként a legjobb lenne ha nem innánk se kvt se energiaitalt se colát se üdítőt stb nyilván de nagyon nehéz megállni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!