A dobozos italra minek kupak? Titeket nem idegesít? Mindig marad benne.
Biztos valaki az évszázad találmányaként vezette be, de tök fölösleges.
Ha valamit vissza akarok zárni akkor palackosat veszek.
Ha meg nem akkor jó a dobos kiváható sarka is, viszont ezzel a gagyi kiöntővel, mindig marad benne egy korty ami tök idegesítő. Ti hogy vagytok vele?
Attól hogy van kiöntő még ugyanúgy kivághatod helyette a sarkát ha neked úgy jó...
Nekem kiöntővel jobb. Mert nincs mindenből palackos. És én sem hajtok fel egy litert egyszerre.
Èn nem iszom meg egyszerre 1 litert, és amit iszom, abból nincs palackos. Nekem kimondottan jó ötlet.
De ha téged az az EGY korty zavar, akkor vágd ki a sarkát - ugyanis ennek is lehet.
Köszönöm a válaszokat. Engem rohadtul idegesít, és igen kivágom, ilyenkor viszont felesleges a kupak. Vagy akkor találhatnának egy épkézláb megoldást.
Amikor nem Volt, valahogy nem éreztem a hiányát. A kirándulásokra meg iskolába a 80-as években meg 2 decis szívószálast vittünk mindig.
Teljesen megértem. Engem is zavar, ha a legkevesebbet is ki kell dobni. Mert ha mindenki csak 1 kortyot dob, az is sokra megy.
Megtermelt terméket kidobni bűn. Bele van ölve a termelés, a szállítás, minden.
A dobozos ital környezetbarátabb, mint a műanyag vagy a nem újrahasznált üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!