Vettem egy kakaót cba-ban és csak a suliban vettem észre hogy nincs rajta az fehér valami a kupak alatt és mintha kicsivel kevesebb lett volna benne, most akkor beleittak vagy mi?
enis tapasztaltam ilyet!!! cbaba
sajnos nem mindegyiken van gyárilag is a kupak alatt a védő. van olyan iz amin nincs. ezt hasznaljak ki a pofatlan boltosok!!! kicsit kiont mindegyikből. azt hiszik olyan barmok az emberek, hogy nem veszik észre. ilyenkor vissza kell vinni és írni a panaszkonyvbe. bár én legszivesebben eltornem a kezét az ilyen boltosnak!!!
de mint írtam, van olyan fajta kakako amin nincs alul védő műanyag. de ha kinyitod a kakaot, lehet erezni, hogy kattan - e, vagy már volt kinyitva.
legközelebb a pénztárnal nyisd ki. hogyha nincs ott a műanyag védő és latszik, hogy nem a vonalig van, azonnal jelentsd..
amúgy mamaeknal a kisboltba a szorpbol öntenek ki és felontik kis vízzel a hiányt.. a rokonunk mesélte, hogy ezt csinálják (ott dolgozik)
lehet szidni, de én ezért megyek nagy multikba. ott legalább nem parmai sonka árán adják a parizert, mint a kis boltokban. +ilyen kinyitogatas sztem lehetetlen a sok kamera kozott
Köszi a válaszokat,hát legközelebb màr ott megnézem az biztos.
Ha jól emlékszem kattant mikor kinyitottam,de őszintén szólva annyira nem figyeltem.
A CBA-kban is minden be van kamerázva, nem hiszem, hogy ezzel szórakozna bármelyik dolgozó is, valszeg kirúgnák, és melyiküknek éri meg, hogy fél centiliter kakaót kiöntöget?
A kupakot eleve ha megnyitja valaki, azt már le se lehet tagadni utána, mivel mint írták feljebb, kattannia kell: látod rajta, hogy el van szakadva a perforáció a kupak és az alatta lévő gyűrű között (de ha nincs gyűrű, akkor is látni lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!