Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szent István Korona Etyek-Buda...

Szent István Korona Etyek-Budai Irsai Olivér száraz fehérbor tapasztalatok, vélemény?

Figyelt kérdés

2020. máj. 1. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Irsaiból a Gere-schubert remek!
2020. máj. 1. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 4 éve csak ezt iszom. METRO-ban veszem. Nekem abszolút bejött.
2020. máj. 1. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Fu, én nem akarok sznob lenni, ez szubjektív vélemény, de a Budai - etyeki borvidék nem a legjobb, igazán jó bort még nem ittam onnan. Villányi, Szekszárdi borvidék az én szívem csücske! Pl a Gere, Bock, Günzer. :)
2020. máj. 1. 22:36
 4/5 Béla211 ***** válasza:
100%
Én nagyon régen ittam szent István korona bort háromszor kóstoltam de soha többet inkább már nem ittam ha csak ezzel kínáltak. De mondom régen ittam. Akkor már inkább a fonttol a pincészetől az irsaiját ha hasonló árban szeretnél bort venni. Amúgy a Gere Schubert jobb írásaiban de az már 1000 forint környékén lehet megveni. De szerintem a savinon blanc jük a legjobb. Frittmane is kB ezzen az áron fut. Csak az ő irsaijuk kicsit muskotályos íz világu ha ezt nem kedveled akkor semmi kép ne ezt válaszd. Haraszty pincészet Irsai oleverje az jó a lidliben 1200 meglehet venni.
2020. máj. 2. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
régen ittam Szt Istvánt, végígkóstoltam mindet ,de ennyire fajtától független valóban száraz,savanykás választékot egyik pincészettől sem tapasztaltam. Pedig valóban jó árban van ,a cimke is szépen van megtervezve, csakhát az meber egy irsaitól már elvárja,hogy legyen valami kellemesebb zamata, gyümölcsössége is,de minimum ne legyen túl savanykás. persze lehet én vagyok túl szigorú és vannak olyanok,aki kifejezetten ezt szeretik,de tényleg csak náluk tapsztaltam,hogy még a muskotály is kifejezetten száraz érzetű volt.
2020. aug. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!