Vörösbor vs fehérbor?
Melyik miért jó? Melyik a jobb? Melyik finomabb? (Értsétek jól)
Melyik márka?
Ez egyéni. Fiatalon csak édes fehéret ittam, ma már csak száraz vöröset (bár azt is így évi egyszer, nem vagyok boros), kivéve a tokaji aszút, az speciális is főleg eláll, az én évi néhány dl borfogyasztásomhoz ez jól jön.
Márkák sosem érdekeltek. Nem vagyok olyan ínyenc, hogy sokat számítson, ki Cabernet Savignon-ját iszom. Az be szokott jönni. Nyilván van különbség, de nekem irreleváns.
Eleve nem megfelelő kérdéseket teszel fel.
Mikor milyen ételhez melyik felel meg jobban?
Milyen alkalomhoz, társasághoz melyik illik leginkább?
Amúgy meg ízlés kérdése, mindenkinek máshol kezdődik a minőség és mást tart "jónak".
A jó borokat szeretem, de nincs olyan, hogy vagy fehér, vagy vörös, amire éppen jobban kedvem van, illetve ami jobban illik egy adott ételhez szerintem.
A szabályokkal nem foglalkozom, mert fontosabb, hogy jól essen, mint az, hogy ne vétsek mások által felállított korlátokhoz.
Nem vagyok borivó, nem is értek hozzá.
Ha mégis olyan a helyzet, akkor a félédes vagy édes vörösbor jöhet egy baráti beszélgetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!