Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A vodkák közti lágyság, íz és...

A vodkák közti lágyság, íz és minőség különbség kiérezhető abban az esetben, ha gyümölcslével vannak keverve?

Figyelt kérdés
A keverés alatt persze nem azt értem,hogy egy feles vodka és 2 deci gyümölcslé,hanem nyilván úgy hogy az arányok lehetővé teszik azt,hogy a vodka íze is érződjön,na ebben az esetben lehet érdemben különbséget tenni egy Royal meg egy Absolut között?

2020. febr. 22. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Én a vodkanarancsot gyengébbre 1:4 arányban keverem.De még így is lehet egy kicsit érezni ha rosszabb vodka van benne.
2020. febr. 22. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Lehet nem vagyok nagy piás, de én a torokégésen kívül mást még nem éreztem, akármiylet is ittam... Mind olyan mint a sima szesz, csak hígabb, élvezeti érték = 0.

Csak a "szédítő" hatása jó... Legalábbis egy darabig...

2020. febr. 22. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1#, én is kiérzem az alja vodkát, hiába van erősen hígítva, tippre a "herbal infusion" miatt. Alkalmi ivó vagyok, nekem belefér hogy a koktélba is Absolut/Finlandia kerüljön, de feljebb már nem mennék árban.
2020. febr. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!