Melyik röviditalt fogyasztod szívesen?
A cseresznye pálinka a kedvencem. De egyéb pálinkák, konyak, brandy, rum is jöhet. :D
Amit ki nem állhatok az a keserű (Unicum, Jäger, tequila, és az ilyen fűszerezett dolgok, mint a gin.
Jack Daniel's
Jack Daniel's Fire fahéjlikőr
Jim Beam
Jägermeister
Armillar Amaretto mandulalikőr
Aperol
Green Tree Fairy zöld abszint
házi pálinka (minimum 50%-os)
Fütyülős Pisztáciás Macaron
Captain Morgan rum
Megjegyezném, hogy a kellemesen füstös-szenes ízvilágú whiskey-ket mind egyformának érzem, de az amcsikkal szimpatizálok leginkább. Régebben imádtam a St. Hubertust is, de most nemrég amióta megújult, azóta túlságosan édes-márcos lett az íze, abszolút nem esik jól! Fütyülős likőrből eddig csak ezt az 1 fajtát kóstoltam, eléggé különleges íze van, amire mindenki másképp reagál! 🤨😕😖😳🤣🤤🤭🙄 Illetve amiket még nem kóstoltam, de mindenképp meg akarom kóstolni: tátratea (többen dícsérik) és a Kalumba Madagascar Spiced gin.
Vodka, Fekete és Lila Tátratea, Unicum Szilva, ritkán egy jobb Whiskey.
De az igazat megvalva inkább shotozni és koktélozni szoktam, ott meg a vodka és rum dominál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!