Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik röviditalt fogyasztod...

Melyik röviditalt fogyasztod szívesen?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
pálinka
2020. febr. 8. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

A cseresznye pálinka a kedvencem. De egyéb pálinkák, konyak, brandy, rum is jöhet. :D

Amit ki nem állhatok az a keserű (Unicum, Jäger, tequila, és az ilyen fűszerezett dolgok, mint a gin.

2020. febr. 8. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Jager.
2020. febr. 8. 19:22
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Leginkább a whiskeyt szeretem, abból is a Jack Daniel's, vagy a Jim Beam a kedvenc. Amikor nincs kedvem nagy italozáshoz, akkor szívesen fogyasztok krémlikőröket is. Vagy jó minőségű vodkát valamilyen gyümölcslével. De a jó barack, vagy eperpálinkát sem vetem meg.
2020. febr. 8. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
ούζο
2020. febr. 8. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Unicum
2020. febr. 8. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Jack Daniel's

Jack Daniel's Fire fahéjlikőr

Jim Beam

Jägermeister

Armillar Amaretto mandulalikőr

Aperol

Green Tree Fairy zöld abszint

házi pálinka (minimum 50%-os)

Fütyülős Pisztáciás Macaron

Captain Morgan rum

Megjegyezném, hogy a kellemesen füstös-szenes ízvilágú whiskey-ket mind egyformának érzem, de az amcsikkal szimpatizálok leginkább. Régebben imádtam a St. Hubertust is, de most nemrég amióta megújult, azóta túlságosan édes-márcos lett az íze, abszolút nem esik jól! Fütyülős likőrből eddig csak ezt az 1 fajtát kóstoltam, eléggé különleges íze van, amire mindenki másképp reagál! 🤨😕😖😳🤣🤤🤭🙄 Illetve amiket még nem kóstoltam, de mindenképp meg akarom kóstolni: tátratea (többen dícsérik) és a Kalumba Madagascar Spiced gin.

2020. febr. 9. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Tavalyi főzésű házipálinkámat iszom.
2020. febr. 9. 05:55
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Leginkább vodka, whisky, pálinka amit szeretek, csak pálinkával az a gond hogy a ami jó és bolti az nagyon drága a háziból meg ritka a jó. Rengetegen főznek pákinkát de a nagyobb része nem igazán ért hozzá, így inkább vodkát és whiskyt fogyasztok. Whiskyt csak tisztán szoktam esetleg jéggel, vodkát inkább keverve, mivel a semleges íze miatt kiváló koktélalapanyag.
2020. febr. 9. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Vodka, Fekete és Lila Tátratea, Unicum Szilva, ritkán egy jobb Whiskey.

De az igazat megvalva inkább shotozni és koktélozni szoktam, ott meg a vodka és rum dominál.

2020. febr. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!