2500 Forint értékben milyen röviditalt kapok?
Figyelt kérdés
0,5 literes vodkát (Kalinka, Royal) láttam 2300-ért.
Ezen kívül mit kapok még ennyi pénzért?
Én rumot szeretnék, de nem tudom az milyen árban megy kisboltban..
2015. jún. 14. 10:34
1/4 anonim válasza:
Nagyjából 3-4-5000 liter vizet lehet érte kapni.
2/4 anonim válasza:
A tescoban, az aldiban, a lidliben, kb 3000 ft a sáját márkás 7 decis rum.
3/4 anonim válasza:
Royal most újabban megint 2000 sparban a fél liter, de tescoban 1800 volt múlt héten. Hónap végéig még 2400ft tescoban a 0.7 Kalinka. Fél literes hubertust is lehet 2000-ért kapni akciósan, illetve pennybe néha 1800 a fél liter becherowka. Kisboltba persze jóval több, ott 2500-ért max. kommersz rumot kapsz, vagyis pontosabban rum ízesítésű vodkát, de pl. lidlben, aldiban, pennyben sok féle sajátmárkás pia van ami nem rossz és 3000 alá befér a 7 decis, de akciósan 2 ezer körül is kijön. Van rum de gin, vodka, whisky, keserűlikőr is ilyen áron. Ha pl. Bacardit vagy Captain Morgant akarsz az kisboltban legalább 6 ezer a 7 deci, ha van egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
Barba Rossa fehér rumot lehet kapni ennyiért, a legolcsóbb whisky-k 2500-3000 forint között vannak, Fütyülős likőrök akciósan szintén 2500 körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!