Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Röviditalt vagy a sör-bort...

Röviditalt vagy a sör-bort preferálod inkább?

Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 15:37
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mosolyogva dobom be a jäger+sört.
2016. aug. 13. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Sör, inkább nyáron.

Bor, de csak bizonyos fajták, nem sokfélét szeretek.

Pezsgő.

Rövidből csak Jäger és pálinka.

2016. aug. 13. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Száraz vagy félszáraz vörösbort.
2016. aug. 13. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Esősorban sör, de csak az igazi sör, nem a sörszerű hugyozások.

Viszont a jó rövideket is szeretem, de azokat nagyon ritkán fogyasztom, alapvetően whisky, de az Unicum is jó, illetve szeretem még a cognac-ot(de csakis az igazit, tehát Hennessy és társai, viszont ezek elég drágák, szóval ezeket fogyasztom legritkábban), és még az ouzo, amit még fogyasztani szoktam.

2016. aug. 13. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Röviditalból kevés jön be, sör az mindig, bort nem szeretem.
2016. aug. 13. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Rövid: kaja után egyet, részesedés esetén 1-2 gyors alapozónak. De ezeket nem élvezem, csak rendes alkoholistaként akarok beilleszkedni vele a társaságba.

Long drink: inkább az íze miatt iszom. Hangulat és étel függő, mikor melyiket. Serfőzdében nem fogok bort inni és pincehelyen sem fogok sörözni.

Koktélokat ha kínálnak, elfogadom. Ha ízlik kérek még egyet.

2016. aug. 14. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor melyiket. Nyáron sörös vagyok, borra ritkán vágyom, inkább csak tokaji aszút iszom, mert az eláll addig, amíg elfogyasztom. A kedvenc whiskym a top, de van kedves vodkám is, kevésbé flancos italozásokhoz (jóízű, de a whisky aromája azért más). A Stroh80 pedig fontos konyhai alapanyagom. Válogatós vagyok, mást nemigen iszom.
2016. aug. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!