Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jäger energiaitallal nem jó...

Jäger energiaitallal nem jó ötlet?

Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De nem ám! Az energiaital az élénkítésen kívül eleve nincs jó hatással a szervezetre, maguk a gyártók is ezért javasolják, hogy napi max. fél liternél többet ne igyon belőle senki! Alkohollal keverve pedig kiszámíthatatlan a hatása! Konkrétan nem tudom, hogy milyen ízzel passzolna össze, de ha mindenképp keverni akarod, akkor is valami gyümölcslével!
2020. jan. 10. 15:01
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ mi a cél.

Mi is ittunk már cukros pezsgőt, hogy az jobban üt. Hogy nem használ a szervezetnek az más kérdés.

Energia itallal sok piát lehet vegyíteni. Egyetem első napján megtanultam, hogy whiskihez is passzol éppen. Lehet csúnya lesz a másnap, meg kiüt mint Almási Kristóf a szalmazsákot, de az másik téma.

2020. jan. 10. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem higítanék Jägert ilyen vacak löttyökkel.
2020. jan. 10. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ízre amúgy az energiaital jó sok féle piával, de mióta egyszer iszonyúan berúgtam egy általam kevert 3 literes vodka-pezsgő-energiaital koktéltól azóta sokkal óvatosabban fogyasztok ilyesmiket. Az a baj hogy az alkohol nyugtat a koffein élénkít így csak iszod-iszod és az agyadba nem igazán érzed mikor berúgsz csak azon veszed észre magad hogy nem tudsz beszélni meg emlékezetkiesésed van, ezen kívül olyan gyomorsavam soha nem volt még mint azután. Másnap egész nap hánytam, borzalmas volt. Ha gondolod igyál meg egy Jager-Red Bullt. Mondjuk 50ml Jagert keverj egy 250ml-s Red Bullba, de azután inkább tisztán Jagerezz vagy esetleg valami más üdítővel igyad.
2020. jan. 10. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jagerbomb..kb a kis shotos pohár jagert beledobod a nagyobb energiaitalos pohárba és lehuzod. Nem próbáltam de létezik ilyen. Az meg igaz hogy alkohol+energiaital nem tesz jót de hagyjuk már...mindenki kipróbálta szerintem, amikor inni akart de nem bìrta tisztán élvezni ezért higitotta meg ott volt kisérőnek az üditő
2020. jan. 10. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Napi fogyasztásra is használják egyesek. Mégis élnek 40 évesen is, pedig tiniként kezdték az alkoholizmust. Sőt! Legnagyobb alkesz volt szaktársam harmadik házát építi. Ezzel 3 kört verve a legtöbbünkre.
2020. jan. 10. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Idd Bomba-val.. abba fele annyi a koffein mint a többibe, az íz meg ugyanaz..
2020. jan. 10. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Nalunk egyetemen a barati korben a Jager-alma vagy Jager-energiaital volt a legnepszerubb melegito ital egy buli elott. Nem mondom, hogy jobb, mint a Jager tisztan, de azert rendben volt. :)
2020. jan. 10. 23:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Káros vagy nem káros, sok helyen árulják alkohollal keverve. Én ittam már koncerten vodka-red bull kombót.
2020. jan. 11. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
jónéhány éve volt divatban keverni energiaitallal, jól írják, jager bomb. lehet máig megmaradt, én már nem látom olyan népszerűnek. akkor sem voltak már rá sokan jó véleménnyel. előtte pezsgőt is volt szokás keverni energiaitallal
2020. jan. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!