Milyen alkoholt szoktak energiaitallal keverni?
Figyelt kérdés
De valami tényleg finom legyen!2019. aug. 29. 03:31
1/10 anonim válasza:
Finlandia vodka.
De ha van eszed, narancsos Kepivel kevered, az az igazi :)
3/10 anonim válasza:
Egy időben whisky+bomba kombót imádtam.
4/10 anonim válasza:
Azt meg honnan a manóból tudjuk, hogy neked mi a finom?! Magadnak kell kikísérletezned.
6/10 anonim válasza:
Ez nem szokás, hanem ízlés dolga, kóstolj meg többféle kombót, de csak óvatosan!
7/10 anonim válasza:
Vodka, whisky, Jager szerintem jó vele, de túl sokat ne vedeljél belőle mert egyszerre kiüt és felpörget, könnyebb túladagolni a koffeint és az alkoholt is ha keverve iszod.
8/10 A kérdező kommentje:
És mondjuk Monster-hez mi illik? Mert azt nagyon szeretem.
2019. aug. 29. 21:01
9/10 anonim válasza:
Egyértelműen vodkával a legjobb szerintem az energiaitalt keverni, a Monstert is. De egy egész Monstert meginni piával keverve azért picit rizikós szóval tényleg tarts mértéket.
10/10 anonim válasza:
Én régen Jéger+bomba-t ittam, nem volt rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!