Whiskey-fanok! Chivas Regal ajándékba jó ötlet?
Háááát ... én nem azt adnám neki. Ebben az árkatégóriában keress mást a bortarsasag.hu-n, pl. Azok legalább nem mindehol hozzáférhetők, tehát kissé különlegesebb.
Én speciel szeretem a whiskey-t, de a Chivast rém közepesnek tartom, ha választhatok, nem iszom. Attól ő még szeretheti. Mennyit szánsz rá?
Ez bizonyára erősen ízlés dolga is. Én ritkán iszom whiskyt, de amióta a kedvenceimet megízleltem, magamtól nem vennék Chivas Regalt. De szívesen elfogadnám, az emlékeim kellemesek róla, pedig én elég simát ittam anno. Van whisky, ami ingyen se kéne, persze.
Tippem szerint nagyon nem tudsz mellényúlni egy különlegesebb Chivas Regallal, kivéve, ha a barátod csak a "vadabb" ízeket kedveli, ami nekem a füstöseket jelenti, én a könnyedebb, gyümölcsösebb aromákért vagyok oda italokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!