Finom forraltbor recept?
Mi híresen finom forraltbort szoktunk készíteni.
Szerintem az a titka, hogy nem a borban főzzük ki a fűszereket, hanem feltesszük az összes beleszánt fűszert 3-4 dl. vízben kifőni és utána ezt a tömény fűszer esszenciát öntjük a megfelelően cukrozott borhoz, amit maximum 80 fokra hevítünk.
4-es vagyok és lehagytam a fűszereket:
Ennek az italnak is fő összetevője a vörösbor, cukor de a fahéj és szegfűszeg mellett náluk a kardamom, a gyömbér és narancs is kerül az italba.
dögöljön meg akinek olyan szar élete van, hogy válaszol lepontozásával éli ki magát
az ilyen emberek miatt tart itt az ország
7-es
Általában én se értem ezt a lepontozást, hogy miért, sokszor szerintem ők maguk sem tudják hogy mit miért pontoznak le 😁 pl.pont nemrég láttam egy kérdést, hogy "ki mit csinál ma?"
Az első válaszoló ezt írta:
Jól, köszönöm. Sétáltam a csodás őszi fényekben. Este meg találkozom egy számomra nagyon kedves emberrel, már alig várom. :) Neked?
A válasz 27%-ban hasznosnak tűnik.
Ezen amúgy mit lehet lepontozni?? 😁
Én csak kíváncsiságból olvastam el a válaszokat, nem értem itt milyen okból pontoznak le bárkit is? :D
Mindegyikben volt jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!