Ja. Finom. Nem véletlenül szeretik annyian. Csak ha tényleg jót akarsz, akkor pont nem utcai árusnál veszed, mert az a bort is csak íresítésnek használja, hanem csinálsz magadnak. Ja, és nem forralt bor fűszerkeverékkel, mert ott nem tudod belőni magadnak a megfelelő arányokat, hanem azt iszod, ahogy gyárilag összerakták.
Jobb külön venni fűszereket, redukciót főzni belőle, és azzal készíteni a forraltbort.
Nem itt kellene megkérdezni, hanem megkóstolni, mert mindenkinek más az ízlése, és ismeretlenül nem lehet megmondani, hogy a tiéd pont milyen.
Én pl. a meleg bort kimondottan utálom, bármilyen formában. Csak pincehidegen iszom. Még a borsodót meg hasonlókat se bírom, mert a melegítés hatására a bor jó íze odalesz, csak az íz kellemetlen összetevői maradnak.
Szerintem.
Jó,legalábbis télen.
Ahogy én szoktam:
Fehérbor,egész fahéj,szegfűszeg,cukor,(szegfűbors,narancs,alma,kévés víz)
Az arányokat meg ki kell tapasztalni,mert ha eltúlzod a fűszerezést,akkor csípős lesz.
Bolti por keveréket szerintem ne vegyél,köze nincs semmihez,nem jó ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!