Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha iszok 3dl bort és rá iszok...

Ha iszok 3dl bort és rá iszok 1-2dl whiskeyt lesz baj belőle?

Figyelt kérdés

2019. nov. 23. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem.
2019. nov. 23. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
A kerdesbol itelve eddig max. 1 sort vagyb1 phar bort ittal meg egyszerre, ugyhogy de, lesz bajod: berugsz, behanysz, es holnap eleg sz*r napod lesz a masnapossagtol.
2019. nov. 23. 21:43
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 tévedsz, inkább whiskyet, vodkát szoktam magába inni, még sose ittam több alkohol fajtat egyszerre. :)
2019. nov. 23. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen mennyiségű (és több fajta) ital fogyasztásának hatása személyenként erősen változhat. A változás mértékét még egyéb tényezők is befolyásolhatják:

- pillanatnyi idegállapot

- esetleges kimerültség, fáradtság

- fizikai erőnlét

- gyomor teltsége (jóllakottság v. teljesen üres gyomor)

- az elfogyasztás időtartalma stb.

2019. nov. 24. 03:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
lesz
2019. nov. 24. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted az internet tudja jobban, vagy a tested.

Én iszok 2 dl whiskey-t, nekem az már blackout és 110 kg sportos ember vagyok.

Szóval ez annyira egyén függő, felesleges vitát nyitni erről: kipróbálod, aztán beszámolsz róla, mi meg azt mondjuk: ejha!

2019. nov. 24. 08:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne. Nálam a tömények nem "ütik egymást" se a tömény sörrel se a tömény borral, egyedül ha sört iszok borral és különösen ha először a bort és arra sört iszom az piszkálja meg a gyomromat, eléggé felkavarja.
2019. nov. 24. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet és egyénfüggő. Nekem speciál rövid idő alatt elfogyasztva felkavarná a gyomrom, de egy másnap délután egyetem stílusú iszogatáshoz pont jó adag lenne.
2019. nov. 25. 06:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért erősen egyénfüggő.

Nekem szerencsére nem volt még soha semmi bajom tőle, akárhogyan kevertem az italokat, akár kettőnél többfélét is. Persze a mennyiséget összességében mindig betartva, de az általad kérdezett két-három feles és egy pohár bor még bőven vállalható mennyiség.

Viszont van olyan ismerősöm is, aki ha ivott valamit, aznap egész nap mást meg sem kóstol már inkább. Neki ennyire rossz tapasztalatai vannak az italok keveréséről...

2019. nov. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!