Canadian Old Special whisky, és Jack Dániels-hez hasonló Whisky-whiskeyt tudtok mondani?
A Hennessy konyak, nem whisky. A Jack D. egy alsó középkategóriás whiskey, a Canadiant nem ismerem, de ahogy néztem, az sem lehet jobb. Ha whiskyzni szeretnél, érdemes kipróbálni egy sima malátát, ez a kezdő whiskykedvelőknek is bejönnek, később meg majd kialakul az ízlésed. De ne az ilyen lőrékre hidd, hogy jók, egy kicsit többet szánsz rá, sokkal több élvezetet nyújt. Ha csak nem a gyors lerészegedés a cél :)
Próbáld ki pl Glenfarclas 10 vagy Glenfiddich 12.
Kentucky produkal sok elsoosztalyu whiskey-t, remelem lehet-e ezeket kapni Mo-n, nem tul dragak es nagyon kivalo a minoseguk.
Knob Creek, Devil's cut, Gentleman Jack, az amerikaiak közül nekem ezek tetszettek leginkább.
Hasonlóan vaníliás mondjuk a Tullamore D.E.W. is, az olcsóbbak közül én azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!