Egy kezdőnek milyen whisky/whiskeyt ajánlanátok?
Sziasztok!
Csak tisztán szeretném inni vagy jéggel a nap végén,nem keverném semmivel.
Milyen "kezdő" whisky/whiskeyt tudnátok nekem ajánlani?
Amiket nézegettem:Jack Daniels,Aberfeldy12,Chivas Regal12,JimBeam(erről sok negatív kritikát láttam),Bushmills10,the irishman single malt
Keret:14ezret szánnék rá maximum
Olyat szeretnék,amitől nem megy el a kedvem a további whiskyk kipróbálásától.
Ha valaki tapasztalt és a fentiekről írna egy véleményt,azt megköszönném!
Attól is függ, hogy eddig milyen rövideket szerettél meg.
Ha az a legfontosabb szempont, hogy ne vegye el a kedvedet, akkor a Bushmills (single malt) 10 évessel nem nagyon lehet mellélőni. Senkit "nem bánt", ennek ellenére van íze és finom az íze. De ilyen mondjuk a Woodford Reserve alapkiadása is.
Az a helyzet,hogy eddig vodkás voltam,nem nagyon ittam más alkoholt,de most szeretnék váltani és körülnézni a whiskyk világában.
köszönöm az ajánlást,még várom a többiek véleményét:)
a Bushmills tényleg jó. ezt is tudom ajánlani, bár pont kicsúszik az általad megjelölt keretből: [link]
egyébként ha budapesti vagy, menj be a Veres Pálné utcai whiskeyboltba (az ő honlapjuk az, amit fent belinkeltem) - az ott dolgozók nagyon értik a dolgukat, biztosan tudnak valami finomat ajánlani. nem mellesleg tök jó hangulata van a boltnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!