Ezt ki gyártja és be lehet még szerezni? Ha igen milyen áron?
Figyelt kérdés
[link] Q=Hamlet+whiskey&rlz=1C1GCEA_huHU833HU833&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjt0sLYjLTjAhWKtYsKHbHeBrQQ_AUIECgB&biw=1536&bih=722#imgrc=xtsdZH6zI3uHdM:2019. júl. 14. 12:09
2/6 anonim válasza:
Ez csak tipp:
Próbáld kínai boltokban, vagy az Ázsia centerben
3/6 A kérdező kommentje:
AsiaCenterben dolgozom itt már senki nem tud hozni . Végig kérdeztem az összeset meg a beszállítojukat is :)
Csak kiváncsi vagyok mennyit érhet mert van egy nagyon régi üvegem belölle . de már a neten sincs fent sehol se .
2019. júl. 14. 12:58
4/6 anonim válasza:
Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni!:)
Tedd fel a Vaterára (még ha nem is akarod eladni) tedd be nem nyilvános árnak mondjuk az 50ezret és a licitekből jó eséllyel kiderül, hogy a publikumnak mennyit érne meg.
Ennél jobb ötletem nincs!
5/6 anonim válasza:
Szerintem tedd fel mondjuk 1000 ft-ra, és nézd meg hogy mennyien licitálnak rá. 🙂
6/6 anonim válasza:
Az 1000Ft nem jó, mert aki elsőnek 1000-et ajánl, annak oda kell adnia, nem folytatódik tovább a licit. Ő meg nem ezerért akarja eladni, csak kíváncsi az értékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!