Melyik ez a sör?
IPA-k.
A Soproni IPA nem egy klasszikus IPA, azt nem ajánlom, de bármelyik másik jó lehet.
Nézz szét ezen az oldalon. Itt egy egy sörről mindent leírnak amit tudni kell plusz azt is hogy hol szerezhető be.
A habról nem tudok mit mondani, mert eddig akárhány sört kóstoltam, pohárba kitöltve mindegyiknek elég hamar elillant, csak pár vékony habfolt maradt a tetején, pedig elvileg "minőségi" sörök (Stella Artois, Beck's, Carlsberg, stb.)! :/
A kukoricadara valóban nem ajánlott, ha nagyon keserű sört akarsz inni, mert a keserűség mellé az inkább egy minimálisan édeskés ízt is ad a sörnek, viszont olyanokban is éreztem már "édességet", amikben tényleg csak a 3 fő összetevő (víz, árpamaláta, komló) van, például: Beck's és Borsodi Mester, szóval mindenképp végig kell kóstolni őket, aztán majd eldöntöd, melyik ízlik! Én speciel mondjuk a nagyon keserű söröket nem szeretem, inkább a lágy vagy közepesen keserűeket, de a lényeg hogy keserű legyen, úgy az igazi, és persze érezni lehessen a sör természetes aromáját, azokban pedig nincs hiba!
Az eddigi legkeserűbb sörök, amiket kóstoltam: Pilsner Urquell, Staropramen, és Argus Strong, de mindegyikben van egyéb összetevő is az alapokon felül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!