Szerintetek valamilyen szinten státuszszimbólum az, ha valaki Red Bullt iszik?
Nem arra vonatkozik a kérdésem, hogy maga az energiaitalfogyasztás úgymond "menő" dolog-e, hanem konkrétan a Red Bull márka. Még nem is az érdekel feltétlen, hogy ti hogy tekintetek erre, hiszen valószínúleg a válaszolók többsége kapásból azt mondaná, hogy ugyan mit érdekel engem hogy ki milyen energiaitalt iszik.
De lehetséges-e szerintetek hogy valakinek a megítélésén tényleg javítson a Red Bull fogyasztása, vannak-e olyan emberek akik számára jelent valamit, ha ilyet látnak? Lehetséges-e, hogy mondjuk a Red Bullt fogyasztó közönség, elsősorban nyilván azok akik megengedhetik maguknak, ilyen indíttatásból fogyasztanák ezt a terméket? Vagy csak arról van szó hogy finomabbnak gondolják tényleg, mint mondjuk egy Burnt vagy egy Hellt?
Azért merült ez fel, mert az energiaitalos körökben akik véleményét láttam/olvastam, a döntő részük egyetért abban hogy a Red Bull túlárazott, és többségük nem fogyasztja rendszeresen. Érdekel tehát, hogy milyen motivációi lehetnek annak szerintetek, ha valaki ezt a terméket választja?
Én ha veszek energiaitalt, akkor csak Red Bullt. De nem azért, mert ez "menő" vagy státuszszimbólum lenne, hanem azért, mert ez az ami hat.
Nálam valamiért a kávé és a Red Bull az ami beválik, ha ébren akarok maradni.
Az íze sem rossz, bár a Monster jobban ízlik, csak sajna nem érzem magam éberebbnek tőle.
A Hell sem hat, de mondjuk nekem az nem is ízlik.
Szóval nekem megér a Redbull 100-200 forinttal többet, ha ébren akarok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!