Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek valamilyen szinten...

Szerintetek valamilyen szinten státuszszimbólum az, ha valaki Red Bullt iszik?

Figyelt kérdés

Nem arra vonatkozik a kérdésem, hogy maga az energiaitalfogyasztás úgymond "menő" dolog-e, hanem konkrétan a Red Bull márka. Még nem is az érdekel feltétlen, hogy ti hogy tekintetek erre, hiszen valószínúleg a válaszolók többsége kapásból azt mondaná, hogy ugyan mit érdekel engem hogy ki milyen energiaitalt iszik.

De lehetséges-e szerintetek hogy valakinek a megítélésén tényleg javítson a Red Bull fogyasztása, vannak-e olyan emberek akik számára jelent valamit, ha ilyet látnak? Lehetséges-e, hogy mondjuk a Red Bullt fogyasztó közönség, elsősorban nyilván azok akik megengedhetik maguknak, ilyen indíttatásból fogyasztanák ezt a terméket? Vagy csak arról van szó hogy finomabbnak gondolják tényleg, mint mondjuk egy Burnt vagy egy Hellt?

Azért merült ez fel, mert az energiaitalos körökben akik véleményét láttam/olvastam, a döntő részük egyetért abban hogy a Red Bull túlárazott, és többségük nem fogyasztja rendszeresen. Érdekel tehát, hogy milyen motivációi lehetnek annak szerintetek, ha valaki ezt a terméket választja?

2019. ápr. 24. 21:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kedves utolsó, én egy választ sem töröltettem, sőt le sem pontoztam.
2019. ápr. 25. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Red Bull fogyasztása senkinek sem javít a megítélését, viszont biztosan van olyan, aki azért választja ezt, mert menőnek tartja.
2019. ápr. 25. 09:53
 13/14 anonim válasza:
Engem is ugyanez a kérdés foglalkoztat egy ideje, de nem jött érdemleges válasz, mondjuk egy rendszeres red bull fogyasztótól, aki el tudná mondani, hogy miért azt issza rendszeresen. Én nem szoktam energiaitalt inni, de ha innék, simán megelégednék mondjuk egy Burn-el.
2019. aug. 30. 22:22
 14/14 anonim válasza:

Én ha veszek energiaitalt, akkor csak Red Bullt. De nem azért, mert ez "menő" vagy státuszszimbólum lenne, hanem azért, mert ez az ami hat.

Nálam valamiért a kávé és a Red Bull az ami beválik, ha ébren akarok maradni.

Az íze sem rossz, bár a Monster jobban ízlik, csak sajna nem érzem magam éberebbnek tőle.

A Hell sem hat, de mondjuk nekem az nem is ízlik.

Szóval nekem megér a Redbull 100-200 forinttal többet, ha ébren akarok maradni.

2020. ápr. 17. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!