Szerintetek valamilyen szinten státuszszimbólum az, ha valaki Red Bullt iszik?
Nem arra vonatkozik a kérdésem, hogy maga az energiaitalfogyasztás úgymond "menő" dolog-e, hanem konkrétan a Red Bull márka. Még nem is az érdekel feltétlen, hogy ti hogy tekintetek erre, hiszen valószínúleg a válaszolók többsége kapásból azt mondaná, hogy ugyan mit érdekel engem hogy ki milyen energiaitalt iszik.
De lehetséges-e szerintetek hogy valakinek a megítélésén tényleg javítson a Red Bull fogyasztása, vannak-e olyan emberek akik számára jelent valamit, ha ilyet látnak? Lehetséges-e, hogy mondjuk a Red Bullt fogyasztó közönség, elsősorban nyilván azok akik megengedhetik maguknak, ilyen indíttatásból fogyasztanák ezt a terméket? Vagy csak arról van szó hogy finomabbnak gondolják tényleg, mint mondjuk egy Burnt vagy egy Hellt?
Azért merült ez fel, mert az energiaitalos körökben akik véleményét láttam/olvastam, a döntő részük egyetért abban hogy a Red Bull túlárazott, és többségük nem fogyasztja rendszeresen. Érdekel tehát, hogy milyen motivációi lehetnek annak szerintetek, ha valaki ezt a terméket választja?
A státuszszimbólum valószínűleg túlzó volt a kérdésben, arra értetem inkább hogy valaki tényleg azért fogyaszt-e ilyet mert valamennyire a mások megítélése is érdekli.
Lehet hogy csak egy vacak energiaital de ebben a kategóriában ez a legdrágább, gyakorlatilag prémium terméknek számít, de azért sokan nem engedhetik meg maguknak a rendszeres fogyasztását, én is drágának tartanám
Ezt írod a kommentedben:
"sokan nem engedhetik meg maguknak a rendszeres fogyasztását"
Erre az a válaszom, hogy nincs olyan márkájú energia ital, amelynek rendszeres fogyasztását tanácsolnám, mivel nagyon sok, a szervezetre káros hatással bíró hatóanyagot tartalmaznak!!!! Státusz ide, vagy oda.
A kérdésed körülbelül olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy melyik kábítószer fogyasztása helyez bárkit más emberek megítélése szerint pozitívabb, vagy magasabb rangba.
Nagyon nagyon régen amikor csak a Red bull volt,volt egy fajta imidzse.Én értem mire gondolsz.Csak ezt lehetett kapni diszkóban is,sokszor ittam whiskeyvel ,mert az olyan trendi volt.És tetszett a doboza másnak a kezében látva.Ez megszűnt,mióta lehet kapni ezer fajtát,meg koppintásokat.Már nem iszok ilyet,hülyeségnek tartom.Viszont látok ezer embert naponta,és mindegyik iszik valamelyiket,Javarészt az olcsóbb 100ft-os dobozokat látom a kezekben.És ilyenkor átfut az agyamon,na ez is megvette a kis 100ft-os löttyét.Nagyon ritkán látok Red Bullos fant.
Ha rá lennék kattanva az energiaitalra,szerintem én a Red Bullt innám.Hogy ne tartozzak az átlagba.Meg ha pénzem is lenne rá.
Egyeseknek az, mondjuk a 14 éves kispunci lehet előbb jönne össze a Red Bullt ivóval, mint a sparos energiaitalossal.
Más meg azt látja, hogy na a hülye divattinik ma reggel is (mindegy milyen) energiaitallal meg cigivel a kézben azt hiszik, menők.
Nem, aki energiaitalt iszik az hülye. Kell a ráknak a bikahormon.
Ennyi erővel a kávézás sznobság. De szerintem azt se csináld.
Kérdező, akkor most a 7-8-9-es válaszokat is törölteted?
Mert én is ezeket írtam, csak finomabb formában.
Egyem azt az érzékeny, "menőző" lelkedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!