Miért ennyi buták az iPhone felhasználók? Többi lent
Jó a kérdés,nem tudom a választ😂.
Igaz,soha se fordult meg a fejembe 2-300ezres telefon vásárlásának a gondolata.
~40-50ezer ft max ,és már sokat is mondtam.
Telefon,sms,könyv,játék,videó,zene,képek(nálam a fontossági sorrend)
Te megkérdezted azt a sok embert, hogy ért e hozzá?
Nem a telefonja alapján kell megitélni az embereket.
Ráadásul a telefon használatához nem kell szakmai tudás.
Talán te kőműves vagy, hogy lakásban/házban élsz?
Autószerelő vagy, hogy autóval/tömegközlekedéssel közlekedsz? Sorolhatnám még...
Ha valakinek iPhone tetszik és kielégiti az igényeit, akkor hagy használja és érveljen mellette.
Ha én valamivel megvagyok elégedve akkor természetes, hogy mellette érvelek.
Nekem pl saját használatra van egy androidos telefonom, egy iPhone-om tartaléknak céges simkártyával. És most kapaszkodj megy: A munkahelyemen "buta" telefont használok.
Mind a hármat használom és mindegyikkel megvagyok elégedve.
Sokan szaladgálnak 30-50 milliós autókkal zéró autókkal kapcsolatos szakmai tudással.
Ez már csak ilyen. Van pénzük rá, megveszik, használják...
Elképzelhető hogy te sem tudsz bort készíteni de azért iszod.
Köszönöm a normális válaszokat! :)
Kedves 4-es: Természetesen nem szükséges ahhoz bármiféle szakmai háttér hogy használj egy eszközt. Azonban amihez nem értek ahhoz nem nyílvánítok olyan véleményt, ami elfogultságon és téves eszméken alapul. Igen ha neki van (bár minek?) akkor használja , mondhatja nyugodtan barkinek hogy ő szereti. Csak általában nem így hangzik a vélemény hanem úgy hogy ez iphone, drága áj mittudomén, ennek is az van, ja és persze ez a legjobb telefon, sokkal jobb mint egy Android. És hülyének néz hogy te azt mondod (komoly hozzáértéssel a hátad mögött) hogy nem biztos hogy olyan jó ez. Persze finom a 100 forintos kóla is ha még soha nem ittál pepsi-t ugyebár. Csak ebben a helyzetben 1.5x-2x drágább az olcsó kóla mint a pepsi
Nem érted a lényeget kérdező. A szerinted buta iPhone felhasználókat az teszi boldoggá (beleértve magamat is) ha iPhonejuk van.
Teljesen mindegy az ok hogy miért, de így van és kész. Akkor miért vegyenek másmilyen telefont?
Kérdező, nem vagyunk egyformák. Épp ezért létezik android, iphone is. Az iphone megalkotója is minden bizonnyal komoly hozzáértéssel a háta mögött hozta létre az iphonet, és miért? Azért mert szerinte az a jó, az android atyja pedig az androidot, azért, mert szerinte meg az a jó.
Nem kell komoly hozzáértés, hogy el tudja, azaz a te gondolkodásod alapján el merje dönteni az ember neki melyik a jobb, kényelmesebb.
Sajnos a sok buta hozzászólason tökéletesen megmutatkozik a butaság. Arról nem is beszélve hogy elég elmenni bárhova, ott is ezt fogod tapasztalni. Ezzel nem lenne baj, azzal már is hogy hülyeségeket papol össze vissza
Android szerintem meg sokkal átláthatóbb. Na bumm. De látod ez egy szubjektív vélemény hogy :az iPhone sokkal jobb mint az android, meg hogy az Android fél év után használhatatlan . És ezeket értelmes emberektől is hallom, nem csak itt gykn az agyhallottaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!