Jailbreak vagy ne? Iphone felhasznalok segitseget kernem.
Minek jailbreakelnél? Szükséged van valamire, amit csak így tudsz elérni? Vagy úgy a vakvilágba, gondolkodás nélkül akarod csinálni?
Tudtad, hogy tuti garanciavesztés és nagyonkönnyü hibás jailbreak közben tropára vágni az egész telefon? Szóval ha arra kel, hogy néhány offline játékban 2 hét helyett 2 óra alatt legyen max-os városkád, akkor nagyon nem éri meg...
Ne is hallgass ezekre...
"Tudtad, hogy tuti garanciavesztés és nagyonkönnyü hibás jailbreak közben tropára vágni az egész telefon?"
Tudtad, hogy akár mit csinálsz itunessel lazán vissza teheted a gyári szoftvert? Még ha a telefon nem érzékel semmit?
Tudtad hogy nem okoz emiatt garancia vesztést?
-------------
Én sajnos beszoptam és most jelenleg nem tudom jailbreakelni... Míg jailbreakem volt szerettem mert akármit megváltoztathattam, most meg semmi...
Játékokhoz is vannak csalások (bár míg nekem volt nem mindhez csak párhoz)
Én azt mondom ha megteheted csináld... szifonon fent van
Gondolom a többiek azért félnek tőle mert annnnnno 3,3g,4 nél még fent állt a veszély hogy kampecol, most már biztonságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!