Melyik a legrosszabb energia ital? És miért?
"Srácok. Nem ezt kérdeztem. Azt kérdeztem hogy melyik a legrosszabb. Nagyon elkanyarodtunk a témától."
Én meg írtam, hogy mindegyik roszz, csak megjöttek ezek a nagy agytrösszök, hogy mi ebben a rossz, csak ennyi koffein van stb.
A Buldózer márkájú volt a legrosszabb amit valaha ittam, nem tudom kapható-e még. A mostaniak közül a Burn classic-ot kerülöm, az a legcukrosabb a piacon, annyira hogy érezhetően sűrűn folyós, nekem már ihatatlan.
A nagy boszorkányüldözőkhöz szólva. Mégis hogy gondoljátok valaminek a betiltását, aminek az összes összetevője engedélyezett és megtalálható csomó más élelmiszerben? Pl. valaki linkelt egy cikket amiben egy fiatal meghal egy üdítő (max 75 mg koffein, ha fél liter Montain Dew-t ivott), egy energiaital (~160 mg koffein, nagy doboz) és egy tejeskávé miatt (165mg koffein ha kivonom az első kettőt a 400-ból). Ha ugyanez a hülyegyerek 3 tejeskávét iszik meg, ugyanúgy meghal, csak az nem elég nagy hír a bulvárnak. Amúgy is a Starbucks legerősebb nagy poharas kávéjában egymagában 460mg koffein van állítólag, teljesen legálisan. Aki a koffeint akarja betiltani az készüljön arra hogy az energiaital és a kávé mellett a tea és a kakaó is be lesznek tiltva.
Az Enter az nem az amit a Aldiban kapni? Én azt szeretem, főleg a pirosat. :D
Engem a Hell-ekkel lehet kikergetni a világból, szerintem nagyon savanyúak, főleg a zero-s meg az új tuttifruttis.
A Spar saját márkásából van egy karamell-körte ízű, na az volt még olyan amikor belekortyoltam, hogy azt hittem valaki belehányt előtte... :D
A kedvencem meg a barackos Rehab, de azt meg már szinte sehol nem látok... :(
Na lássuk csak: több is van; ami borzalom!
Watt; Hell; Saját márkások( Tesco,Spar;Lidl stb; aztán az Adrenalin; na az tömény undor; ezek mind a mellékíz miatt. Amúgy azt tudjátok, h a legtöbb íz micsoda? Tutti Frutti,ami egyenlő a kevert üditőial ízekkel. Egy mix az egész.
Az üdìtőitalok maradék adalékait összekeverik ezekkel az ízfokozókkal és kész a tutti frutti. Ha lehet ízesített verziót vegyél; elnyomja a mellékízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!