Süle Dominik kérdése:
Melyik a legrosszabb energia ital? És miért?
Figyelt kérdés
Szerintem az Enter a legrosszabb. Kiváncsi vagyok hogy szerintetek melyik a legsz**abb energiaital.2019. febr. 11. 13:15
21/38 anonim válasza:
Big Shock Spritz számomra elég keserű,mivel alkohollal van keverve (aperol spritz-cel)
22/38 anonim válasza:
Az energiaital veszélyei, akár halálos is lehet! [link]
25/38 anonim válasza:
Mindenki tudja hogy hosszútávon ez nem egézséges.Amugy azt tudtad hogy aki rendszeresen kávézok az függővé válik? Ezáltal drognak számít 😂😂😂😂😂😂
26/38 anonim válasza:
Vagy aki lánc dohányos.Ha nincs meg a napi nikotin ,elvonásid lesz.Ezis olyan mint a drog.Csak a drog az annyiban más hogy többfajta is létezik,és elszálsz tőlük-beüt.
27/38 anonim válasza:
Egy biztos, hogy nem egészséges és igenis probléma az egész világon. Támogatom a mielöbbi betiltásukat.
28/38 anonim válasza:
Teljesen felesleges ilyesmit inni.
Ezek nem természetes anyagok, most nem félsz, hogy "szemetet" iszol?
Én egyet se bírok meginni, jószerivel ránézni se.
29/38 anonim válasza:
És tudjátok hogy mi okoz az energiaitalban "függőséget"? Az íze,mivel számtalan ízben kapható.Nagyon de Nagyon könnyen rá lehet szokni,hmmm de jó közben meg szemét.
30/38 anonim válasza:
Fantasztikus. Ennek mi köze a kérdéshez? Ezt mind tudtuk. Most jobban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!