Melyik a legrosszabb energia ital? És miért?
Konkrétan miért is méreg?
32mg koffein van benne, mint egy normál presszó kávéban.
Fejtsd ki, hogy miért.
Milyen összetevejője mérgező? Hány grammot tartalmaz?
Ja, hogy nem tudod. Értem.
Víz, Cukor, Glükózszirup, Étkezési sav: citromsav, Aromák, Savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrátok, Szén-dioxid, L-arginin-hidroklorid, Panax ginseng gyökér kivonat, L-karnitin-L-tartarát, Koffein, Tartósítószerek: szorbinsav és benzoesav, Színezék: antociánok, Vitaminok: B3, B6, B2, B12, Étkezési só, Glükuronolakton, Guaranamag kivonat, Inozitol
Az L-arginin hidroklorid egy aminosav, mely nagyon sokat segít szervezetednek, hogy még egészségesebben tudjon működni.Ez a hatóanyag, az agyalapi mirigyben termelődik. Amikor komoly fizikai terheltség éri tested vagy depressziós leszel, leáll szervezeted arginin termelése, így ilyenkor fontos ezt az aminosavat máshonnan pótolnod.
A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.
A szorbinsav, illetve sója, a kálium-szorbát a legártalmatlanabb tartósítószer (noha enyhe allergiás tüneteket ez is kiválthat).
A többi minden másban is benne van, ti is ki tudjátok keresni. A legmérgezőbb dolog egy monsterben a cukor. Sőt, hogy tetézzem - egy cukor mentes zéró Cola a maga aszpartám tartalmával mérgezőbb, mint egy Monster.
Forrás:
Amiket nem szeretek: Cooposból a sima, Bombából a sima dobozos (az üvegesnek valahogy más íze van) meg a Wild Touch szőlő.
Nekem ezek a legrosszabbak, de ezeket is megiszom...imádom mindet :D
Ízlések és pofonok. Én a Burnt kifejezetten szeretem
Nem vagyok nagy energiaitalos, így csak arról tudok nyilatkozni amit biztosan nem iszok többet. De hogy a legrosszabb lenne, nem biztos.
Nekem a Watt íze nem tetszik és nem is pörget, a 3. doboz után se .
Mindegyik tömény méreg!!!
Csak a rock and rollt hallgató fiatalság issza, ami a sátán zenéje!
Mert állandóan a tévét nézik, ami elpárologtatja az agyukat!
Ezért a mai fiatalság a kárhozat útját járja!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!