Megittam 2 energia italt, nagyon rosszat tettem magammal?
Futónapon kínáltak alkoholmentes koktélokat , amibe mint utólag kiderült , 2 Red Bull-t (250 ml) öntöttek. Utánna lefutottam 14,5 km-t ..Természetesen jól bírtam de szörnyen éreztem magam . Fáj még mindig a mellkasom , a pulzusom több órán át 90 körül volt..
Egyébként most ittam életemben először energia italt..
Valaki nyugtasson meg , hogy nem lesz semmi bajom és rendbe jövök! Mondanom sem kell hogy SOHA A BÜDÖS ÉLETBE nem fogok több ilyet inni..
17L
Semmi bajod sem lesz :)
Pihenj, aludj egy jó nagyot. A futás és a két energiaital együttes hatása a magas pulzus órákon át. Nyugi. :)
Ja, én is egyszer ittam életemben, de én melegen ittam és azonnal kihánytam. Ez tíz éve volt.. Soha többé.. :)
Semmi bajod nem lesz.
Az energiaital fogyasztás túl van drámázva.. Kofeines üdítő.. A legtöbb már mindenféle vitamint is tartalmaz. A nagy mumus taurin sincs már benne ( ami egyébként szintén nem volt káros... Anyatejben is van pl. Sportoláskor pont hogy jól jönne )
Nyilván nem víz helyett kell inni akkor nem fog ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!