Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mandulatej vélemények? Szerint...

Mandulatej vélemények? Szerintetek tényleg egészségtelen?!

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Ezt maximum a tejipar találta ki, hogy egészségtelen. :) Folyamatosan csökken a tejfogyasztás, ha utánaolvas az ember
2018. szept. 26. 12:14
 12/14 István1979 ***** válasza:
100%

Boltit elolvastam, hogy mi van benne. Nem vennék.

Én is otthon csinálom meg a növényi tejem. Sokmindent kipróbáltam, ami a legjobban bejött:

4 kanál kész dió

2 kanál kókuszreszelék vagy kókusz tejpor, vagy 1 kanál kókusztej konzerv

1l víz

2 kanál cukor.

Nekem blendtech turmixgépem van, abban max fordulaton 90 másodperc hidegen, áztatás nélkül. Ha kókuszreszelék van benne, akkor kell szűrni.

2018. szept. 27. 09:41
 13/14 István1979 ***** válasza:
100%

Bocs, javított a telefonom és nem vettem észre.

Helyesen: 4 kanál kesu dió...

2018. szept. 27. 09:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Időm sajnos nincs arra, hogy turmixolgassak, és azért a boltban vásárolt mandula sem olcsó :D így ez nekem nem jó megoldás.:) A noname mandula tejek, tényleg elég víz izűek, az alproval ellentétben, mert az finom. De havi max 1-2 litert iszok belőle,úgy hogy ha lenne is valami káros hatása,talán ennyitől nagy bajom nem lehet :D

Köszi a válaszokat! ment mindenkinek a zöld mancs :)

2018. nov. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!