Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hogy lehet javitani a megyboro...

Pedro401 kérdése:

Hogy lehet javitani a megyboromon?

Figyelt kérdés
Az helyzet, hogy tul édes lett.. nem tudom, hogy pedig recept alapjan csinaltam.. nagyon émelygősen édes, hogy lehet feljavitani??

2018. jún. 21. 07:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem forrhatott ki rendesen, biztos kevés volt az erjesztőbaktérium. Nem vagyok nagy borász, nem tudom be lehetne-e újra indítani fajélesztővel.
2018. jún. 21. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én se vagyok borász,csak probalkozok néha kicsit :) en mikor legelöször csináltan ecet lett belole.. de semmi féle mesterségesel nem probálkoztam még eddig
2018. jún. 21. 16:48
 3/3 Phoney ***** válasza:

Azt a receptet nyugodtan dobd ki, mert ha legalább nagyjából helyes recept lett volna, akkor már erjedés előtt sem szabadna „nagyon émelygősen édesnek” lennie, nemhogy utána...

Legközelebb itt olvasd el az általános tudnivalókat a gyümölcsborkészítésről, aztán utána a meggybor részt:

[link]

2018. júl. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!