Sós lett a zöldbab főzelékem, ki lehet valamivel javítani?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 13:09
1/12 anonim válasza:
Főzd tovább és tegyél bele egy-két szem krumplit,az felszív a sóból.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. jan. 15. 13:14
4/12 anonim válasza:
Ha nem működik, akkor tegyél hozzá még vizet, és a belefőzött krumplit paszírozd bele, hogy ne legyen híg.
5/12 anonim válasza:
Egy evőkanálra tegyél szódabikarbónát és takarékon jól keverd el, aztán ha még sósnak látod akkor nagyon picit még tehetsz hozzá. Ez azért is jó mert ha a gyomrotok hajlamos a gyomorsavasodásra azt is csökkenti ezzel.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2017. jan. 15. 16:40
7/12 anonim válasza:
Tejfölt kisebb pohárral hígíts kevés vízzel és tedd bele .
8/12 anonim válasza:
Lehet,hogy meglepő a megoldásom, de már jártam így, és én így csináltam: Tésztaszűrőbe tettem az egész főzeléket,ami leve kijött azt kidobtam,aztán tettem bele ismét annyi vizet,amennyi szükséges, kóstolás,ízesítés, habarás vagy rántás újra. És így használható, különben ki lehet dobni az egészet, a többi hókuszpókusz után kiiszod a csapot.
9/12 anonim válasza:
Mielőtt beleteszed a szódabikarbónát, kóstold meg... a savanyú íz biztosan nem fog javítani a főzeléken, bár tény, hogy az lesz a kisebb gondod, hogy sós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!