Ha nem hideget iszok, hanem kicsit melegebb ásványvizet, az is tökéletes folyadékpótlás?
Itt a forróság,nálam télen sincs hiány folyadékból de ilyenkor a napi 4 liter simán megvan.
Reggel teát iszok aztán egész nap,ha nem vagyok otthon ásványvizet (szénsavasat) ,ha otthon vagyok csapvizet,mást nem.
Most ebben a melegben vettem magamnak egy 2 l - es szénsavas ásványvizet ,hogy ezt iszogassam de hűtöttet nem merek venni mert itt nagyon hideg és az a torkom bántaná.
Vettem nem hűtöttet de az meg melegebb a szobahőmérsékletű folyadéknál.
Kérdésem:
Ha kicsit fel van melegedve,meg a táskában is melegszik.az ásványvíz és azt iszogatom,az is tökéletes folyadékpótlás vagy legyen mindenkèpp a víz amit iszok,ha nem is hűtött de szobahőmérsékletű hideg?
Nem az,hogy bajom lesz. Nem ezt kérdeztem. Persze,hogy semmi bajom nem lesz tőle?
Azt kérdezem,hogy pótolja-e ugyanúgy a napi kellő folyadékot ,ha kicsit melegebb,mert modom még a táskában is melegszik,szölal pótolja-e a kellő folyadékot ebben a melegben ugyanúgy mintha hidegebben innám?
Ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!