Akik rendszeresen kávéznak, hogy bírják?
Vagy valószínű velem lehet a baj...
Ha kb 5 napig minden nap iszom kávét, akkor a kb 6. napon már nagyon furcsán érzem magam.
Egy bonyolultabb gondolatmenetet nem tudok végigvinni, alig tudok aludni, elgyengülök, stb.
És ha tartok pár nap szünetet, akkor újból jól érzem magam a kávétól utána.
Egy ismerősöm kb 40 éve minden nap iszok egy nagy bögre tömény kávét.
Nekem nagyon használ a kávé, de mindig kell az a pár nap kihagyás. Akkor fejfájás van. De utána megint pár napig kávéval minden jól megy, pörgéssel.
A gyógyszerekre is úgy reagálok, ha le van írva valami mellékhatás, az biztos, hogy nálam előjön intenzíven az összes.
Én 3 az 1-ben kávékat iszom, és ihatok, amennyi jólesik, nem érzem semmi rossz hatását a vérnyomásban, szívben.
De kóla, tea is tartalmaz ébresztőszert, lehet azzal váltogatni.
Én teljesen jól bírom,sosem tudtam még annyi kávét inni,hogy rosszul érezzem magam tőle.
Átlagosan egy nap 2-3 hosszúkávét iszok,mellé megvan a 3-4 liter víz.
Bár a vérnyomásom nekem is "alacsony" és elég sokat és intenzíven sportolok.
Nekem alacsony a vérnyomásom, így ezért annyira nem visel meg.
Reggel szoktam inni egy jó erős feketét, egy cukorral, kicsit később ilyen 10 körül (most megyek majd a konyhába :)) egy kicsit gyengébbet, ebéd után meg tejeskávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!