Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen teát fogyasztasz...

Milyen teát fogyasztasz rendszeresen és miért azt?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
feketeribizlis pickwick, mert finom és a kedvencem :) ezenkívül szintén pickwick epres zöld tea, meg a mangós...nagyon jók
2015. ápr. 6. 09:01
 2/8 anonim válasza:
18%
pepsi,coca,fanta,whiskey
2015. ápr. 6. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete teát, mikor melyiket, green label, earl grey, meg van egy harmadik ami most nem jut eszembe. Mert valamiért jobban élénkít mint a kávé.
2015. ápr. 6. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete teát (jelenleg Konzum tea), mert nincs aromával megkezelve és jobb, mint a kávé, élénkít, de nem mellbevágósan. segíti a keringést, javítja vörösvérsejtek deformábilitását (könnyebben átjutnak a szűk kapillárisokon), tágítja az agyereket és így fejfájás ellen is hatásos.
2015. ápr. 6. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lipton citromos zöld tea / almás zöld tea cukor nélkül - mert jobban megy vele a napi folyadékbevitel, jól csúszik

Lipton yellow label feketére főzve édesítővel és tejjel - reggelire kávé helyett

A többi bolti minőségű tea cukor nélkül "karcos", kaparja a torkomat.

2015. ápr. 6. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az Auchanban lehet venni kimérten rózsás zöld teát, az valami_elképesztően_finom. Főleg, hogy ha túl van áztatva, erős és megkeseredik picit.. ÚÚúú... most főzök egyet XD csak épp dolgozok :D

Meg szoktam venni Dilmahot, ha akciós. Abból a sima zöld teát, vagy a mandulás-meggyes fekete teát. Azok is nagyon finomak :D

Meg persze ilyen random olcsóbb filteres teákat is szoktunk azért, minden különösebb magyarázat nélkül :)

2015. ápr. 6. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Fekete teát és zöld teát. Valamint szinte az összes gyümölcsös teát szeretem.

A gyümölcsteát és a zöld teát nem szoktam ízesíteni.

A fekete teát mézzel és citrommal iszom.

Az ízük miatt szeretem és azért, mert jól élénkítenek a nap minden szakában.

2015. ápr. 6. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete és zöld teát.
2015. ápr. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!