Ti mit fogyasztotok, kávét, energiaitalt, vagy teát?
Figyelt kérdés
Én most álltam vissza a kávéról az energiaitalra. Kb. 10 évig energiaitaloztam, napi 2-3 doboz (5-öt ihat egy ember 1 nap max.), aztán másfél éve elkezdtem kávézni, aztán azt most abbahagytam. Nem jött be egyáltalán, igénytelennek gondolom, mivel elvonja a vizet a szervezetből és sárgítja is a fogakat. Most mehetek fogfehérítésre, az energiaitaloktól semmi bajom nem volt, pedig volt, hogy sok Tescosat is megittam. Ráadásul a kávétól rosszul voltam, mert mindig ittam volna, és nem volt jó. A teára is ráálltam pár hónapig, de az meg nem olyan erős, kiegészítőnek jó, de önmagában rengeteget kell innom belőle, akkor meg sokat vizelsz.
Én, csak kávézok, mert szeretem az ízét. Napi 14-16 duplát iszok, már vagy 15-20 éve.
2016. jún. 6. 22:19
2/17 anonim válasza:
Zöld tea, illetve néha kávé. Ilyen, h enegriaital kizárt. Úgy tönkre fogja vágni a szíved előbb utóbb, meg a májad is, hogy itt ott szeded össze magad. De te tudod...
2016. jún. 6. 22:27
3/17 anonim válasza:
Kávézom. Napi 2. Energiaitalt nagyon ritkán, pedig szeretem az ízét.
2016. jún. 6. 22:34
4/17 anonim válasza:
Kv, tea. Tea üdítőitalként, kv meg stresszoldóként.
2016. jún. 6. 22:37
5/17 anonim válasza:
Kávézom naponta. Reggel 2, este egy-két korty az íze miatt. Energiaitalt csak hosszú utakon iszom, 20-22 órás vezetésnél próbálok észnél maradni a segítségével.
2016. jún. 6. 22:40
6/17 anonim válasza:
Zöld teát rendszeresen
Kávét egyet naponta és kávézóba
Energiaitalt soha
25/n
2016. jún. 6. 22:40
7/17 anonim válasza:
Egyiket sem. Minek?
2016. jún. 6. 22:42
8/17 anonim válasza:
Energiatal, van, hogy napi 2 liter
2016. jún. 6. 22:55
9/17 anonim válasza:
sajnos az en szervezetemnek mind1, hogy melyiket viszem be, abbol a szempontbol, hogy egyik sem porget / ebreszt fel :)
regebben kvztam es energiaitaloztam is,de mivel a kv izet egyebkent nem annyira kedvelem, es mert az energiaital is karosabb,mint hasznos szamomra, igy mindkettovel felhagytam. nagyon ritkan iszom tejeskavet, kb havi 2x-3x. ( regebben napi 2 kvt ittam, es 3-4 energiaitalt hetente).
a tea nekem nem szamit vmiert koffeinforrasnak, semmilyen formaban, csak telen fogyasztom, akkor is inkabb azert mert jo meleg.
2016. jún. 6. 22:56
10/17 piriiiii válasza:
Teát szoktam inni.
Sokáig kávéztam, de egy ideje már nem. Sosem voltam függő, ezt az is bizonyítja, hogy egyik napról a másikra nem ittam tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!