Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti mit fogyasztotok, kávét,...

Ti mit fogyasztotok, kávét, energiaitalt, vagy teát?

Figyelt kérdés
Én most álltam vissza a kávéról az energiaitalra. Kb. 10 évig energiaitaloztam, napi 2-3 doboz (5-öt ihat egy ember 1 nap max.), aztán másfél éve elkezdtem kávézni, aztán azt most abbahagytam. Nem jött be egyáltalán, igénytelennek gondolom, mivel elvonja a vizet a szervezetből és sárgítja is a fogakat. Most mehetek fogfehérítésre, az energiaitaloktól semmi bajom nem volt, pedig volt, hogy sok Tescosat is megittam. Ráadásul a kávétól rosszul voltam, mert mindig ittam volna, és nem volt jó. A teára is ráálltam pár hónapig, de az meg nem olyan erős, kiegészítőnek jó, de önmagában rengeteget kell innom belőle, akkor meg sokat vizelsz.
2016. jún. 6. 22:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Én, csak kávézok, mert szeretem az ízét. Napi 14-16 duplát iszok, már vagy 15-20 éve.
2016. jún. 6. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Zöld tea, illetve néha kávé. Ilyen, h enegriaital kizárt. Úgy tönkre fogja vágni a szíved előbb utóbb, meg a májad is, hogy itt ott szeded össze magad. De te tudod...
2016. jún. 6. 22:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Kávézom. Napi 2. Energiaitalt nagyon ritkán, pedig szeretem az ízét.
2016. jún. 6. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:
Kv, tea. Tea üdítőitalként, kv meg stresszoldóként.
2016. jún. 6. 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Kávézom naponta. Reggel 2, este egy-két korty az íze miatt. Energiaitalt csak hosszú utakon iszom, 20-22 órás vezetésnél próbálok észnél maradni a segítségével.
2016. jún. 6. 22:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Zöld teát rendszeresen

Kávét egyet naponta és kávézóba

Energiaitalt soha

25/n

2016. jún. 6. 22:40
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Egyiket sem. Minek?
2016. jún. 6. 22:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Energiatal, van, hogy napi 2 liter
2016. jún. 6. 22:55
 9/17 anonim ***** válasza:

sajnos az en szervezetemnek mind1, hogy melyiket viszem be, abbol a szempontbol, hogy egyik sem porget / ebreszt fel :)

regebben kvztam es energiaitaloztam is,de mivel a kv izet egyebkent nem annyira kedvelem, es mert az energiaital is karosabb,mint hasznos szamomra, igy mindkettovel felhagytam. nagyon ritkan iszom tejeskavet, kb havi 2x-3x. ( regebben napi 2 kvt ittam, es 3-4 energiaitalt hetente).

a tea nekem nem szamit vmiert koffeinforrasnak, semmilyen formaban, csak telen fogyasztom, akkor is inkabb azert mert jo meleg.

2016. jún. 6. 22:56
 10/17 piriiiii ***** válasza:

Teát szoktam inni.

Sokáig kávéztam, de egy ideje már nem. Sosem voltam függő, ezt az is bizonyítja, hogy egyik napról a másikra nem ittam tovább.

A teákat viszont imádom.

2016. jún. 6. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!