Hány féle energiaitalt ismertek? És melyik a kedvencetek?
Én ezeket:
Red Bull
Bomba
Monster
Burn
Hell
XL
Adrenalin
Kobra
Fitt
Red Line
S-Budget
Tesco Value
Watt
9mm
Go
Hell, Red Bull, Monster, Burn, Watt, Oxxo, Bomba!, Adrenalin, Kobra, Tesco volue, Tesco kx, Tesco spark, S-budget, Bad girl, Berry nrgy, Rize nrg, Maxx, Buldózer, Hunter, XL, Xact, Silver bullet, Vipera, Pitbul, go, 9mm, Shell v-power
A legfinomabbak a Red Bull blue edition és a kivis Hell voltak, a legrosszabbak holt versenyben a Buldózer, a Maxx és a Bad girl.
A felsoroltjaid közül csak 1-et nem ismerek - FITT!
Nem vagyok egy nagy energiaital rajongó (hébe-hóba megiszok egyet-egyet)!
De nálam az abszolút kedvenc az az Almás Wild Touch volt (sárga doboz fekete kéz)!
Még: Dragster, Spirit, Enter, X act, Buldozer, Powerade, Cannabis, Spark(tescos az is), Le szarom Ed, Rockstar, és Real madrid, Dvtk, valamint Fradis energiatal… most ennyi jutott igy rögtön eszembe
Abszolut kedvenc: Hell Classik, valamit Burn -bol ugyancsak klasszikus tuttis. (Még jo edrinkek szerintem: Watt sima, és Körtésalmás, Bomba! sima, Red Bull (drága igy ritkan) Burn blue refresh, tropical, valamint az összes Hell az eprest kivéve(az annyira nem jött be , de nem rossz az se annyia)
Na akkor eddig ennyi:
Red Bull
Bomba
Monster
Burn
Hell
XL
Adrenalin
Kobra
Fitt
Red Line
S-Budget
Tesco Value
Watt
9mm
Go
Oxxo
Tesco kx
Tesco spark
Bad girl
Berry energy
Rize energy
Maxx
Buldózer
Hunter
Xact
Silver bullet
Vipera
Pitbul
Shell v-power
Dragster
Spirit
Enter
X act
Powerade
Cannabis
Le szarom Ed
Rockstar
Real madrid
Dvtk
+ még párat találtam azóta
Kick
No para
Cocaine
5 hour energy
Nos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!