Egy tk fahéj mennyiben csökkenti a vércukorszintet egy tej és cukor nélküli 100 ml kávé elfogyasztásakor?
Úgy tudom, a fahéjnak inzulinválasza van, ketogén diétában direkt kerülik...
Kérdés, mit eszel a kávé előtt, után, közben, de ha megdobod az inzulint valami étellel, akkor azon nem hiszem, hogy trükkök segítenének. Ha csak üres kávé van, akkor pedig a vércukorral nem sok minden történhet...
Nekem szegfűszeg és vanília és kakaó van a kávémban, plusz kókusztej és tojássárgája :) A vércukrommal nem foglalkozom sokat, az szerintem kénytelen alacsonyan lenni egész nap, persze evés után picit fölmegy.
Egy teáskanál, de milyen fahéj? Mert kétféle van, a ceyloni, és a kínai. Kínaiból szerintem nem szabad ilyen sokat naponta fogyasztani, mert abban természeténél fogva véralvadásgátló van, ahogy tudom.
Szerintem még a ceyloniból is elég negyed-fél kávéskanál.
Én olyan felet teszek a keserű vizes kakaómba.Nem holland -lúgozott-, hanem egyszerű bio kakaópor.
Azt nem tudom, hogy egy-egy alkalommal mennyire csökkentheti a vércukorszintet. Szerintem csak a rendszeres mindennapos használata segít normalizálni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!