Bravos Espresso kávéról mi a véleményetek? Mennyivel jobb, mint a Bravos Classic?
Egyszer vettem Bravos Classic kávét, de olyan rossz volt, hogy nem is ittam meg, ki kellett dobnom.
A Bravos Espresso finomabb vajon?
(akik itt Illy meg Dallmayr kávékat akarnak megvetetni velem, kérem, ne is válaszoljanak, mert pl. a Tchibo Family-t is nagyon szeretem, pedig az hasonló árkategória.)
Pedig az Illy meg a Dallmayr nem egy nagy kategória még...
Borzasztóak az ilyen kávék (Bravos, Eduscho, Jacobs, stb...), mindegy milyen verziót próbálsz, a probléma azzal van, hogy az ilyen olcsó, szemét kávéknál nem csak a kávébab minősége nem jó, hanem nagy az éretlen vagy nedves babok aránya a keverékben, amik aztán jól szénnépörkölődnek pörköléskor, az őröltbe meg eleve belesöprik még a sarokban található mocskot is. Ezért savanyú, fanyarú ízű és ezért olyan az ára, amilyen.
Nem igazán értek a drága kávékhoz?
De akkor miért finom nekem szerinted a sárga Tchibo, ha minden olcsó kávé szar?
Pedig eurós boltba van, hogy azt is 390Ft-ra akciózzák.
Bravos classic: a legrosszabb amit idáig ittam, mindegy milyen géppel készült.... talán még a Spar s-budget is jobb egy fokkal. Pedig sokféle olcsó kávét végigpróbáltam már. Alig van íze, hamar elmúlik. Mintha valami fekete vizet innál. Kb mint sörben a borsodi Rakoczi.
Bravos classic espresso (fekete): az már jobb kiadás,a fehér csomagolású Mild-ot még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!