Miert isznak az emberek kavet?
Vagy van valami problémád vagy nagyon érzékeny vagy valamire. Én még ilyet nem hallottam. Van vízhajtó hatása. Utána hamarabb kell pisilni, mint általában. De kakilni még sose kellett tőle és nem is hallottam senkitől sem, hogy nála ilyet okozna :)
Reggel van ez nálad? Nem lehet, hogy csak a reggeli nagydolog, ami kávé nélkül is kijönne?
Ha tejet is raksz bele, lehet inkább azzal van bajod egyébként, mert a kávétól még én sem hallottam senkitől, hogy nagywc-znie kellett volna. Vízhajtó hatása van, de nem ilyen durva.
Azért iszom amúgy, mert nagyon finom, imádom, van is itthon őrlős gépünk friss kávébabbal, úgy az igazi.
Tényleg van székletindító hatása, de csak az emberek kb. ötödénél, és éppen ezért ők gyakran nem is kávéfogyasztók. Talán neked is feltűnt, hogy a munkahelyen/vendégségben kávét fogyasztó emberek nem szoktak kollektíven fél órára eltűnni...
A vízhajtó hatása más, az sokkal enyhébb, és a koffein miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!