Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miert isznak az emberek kavet?

Miert isznak az emberek kavet?

Figyelt kérdés
En is iszom,de csak itthon,mert amint megiszom a kavem,feloraig a wc-n ulok... Koztudott,hogy a kavenak van egy ilyen hatasa...ade en azokat az embereket nem ertem,akik pl.vendegsegben kavet isznak...Az ilyen embereknek nem ugy hat a kave?masnak nem kell wcznie tole??

2015. aug. 22. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Rám nincs ilyen hatással, vagy legalábbis nem annyira, hogy azonnal rohannom kelljen.
2015. aug. 22. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Vagy van valami problémád vagy nagyon érzékeny vagy valamire. Én még ilyet nem hallottam. Van vízhajtó hatása. Utána hamarabb kell pisilni, mint általában. De kakilni még sose kellett tőle és nem is hallottam senkitől sem, hogy nála ilyet okozna :)

Reggel van ez nálad? Nem lehet, hogy csak a reggeli nagydolog, ami kávé nélkül is kijönne?

2015. aug. 22. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknél tényleg van vízhajtó és székelést megkönnyítő hatása, de ez egyénileg változik. Van, akire egyáltalán nem hat.
2015. aug. 22. 18:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Hat nekem alapbol nincsenek rendben a beleim... De ugy tudtam a kave az amugyis felporgeti a wczest :D szamomra a kave olyan,mintha hashajtot innék... De akkor nem mindenkire hat igy,de jo nekik :D
2015. aug. 22. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha tejet is raksz bele, lehet inkább azzal van bajod egyébként, mert a kávétól még én sem hallottam senkitől, hogy nagywc-znie kellett volna. Vízhajtó hatása van, de nem ilyen durva.

Azért iszom amúgy, mert nagyon finom, imádom, van is itthon őrlős gépünk friss kávébabbal, úgy az igazi.

2015. aug. 22. 19:26
 6/12 Phoney ***** válasza:
54%

Tényleg van székletindító hatása, de csak az emberek kb. ötödénél, és éppen ezért ők gyakran nem is kávéfogyasztók. Talán neked is feltűnt, hogy a munkahelyen/vendégségben kávét fogyasztó emberek nem szoktak kollektíven fél órára eltűnni...

A vízhajtó hatása más, az sokkal enyhébb, és a koffein miatt van.

2015. aug. 22. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
4%
Mert ettől vagyunk felnőttek!
2015. aug. 22. 20:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze,hogy feltunt,hogy nem mindenkinek okoz ilyet,azert tondoltam is,hogy vagy nem ereznek ilyen ingert,vagy egyszeruen leplezik :D akkor lehet en beletartozom ebbe a kivetelbe:)
2015. aug. 22. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha éhgyomorra iszod, akkor siet ki a barnamaci, normális esetben semmi ilyen tüntete nem kéne produkálnod.
2015. aug. 22. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem csak éhgyomorra hat meg, így reggel jól jön, ha napközben iszom, akkor már nincs ilyen hatása.
2015. aug. 23. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!