Milyen őrölt kávét vegyek?
szemes kávét vegyél
frei, lavazza, ha az olcsóbb, de normálisabb minőségűt szeretnéd esetleg mövenpick, dallmayr a következő kategória
ha tényleg nem számít az ár, akkor jamaican blue mountain
Ha az ar nem szamit, akkor inkabb a fajta felol kozelitsd meg a dolgot, meg a porkoles szerint.
En az arabica fajtat szeretem (valami afrikai babbol) es olasz porkolessel ... sajnos a kedvenc kavemat csak a franciaktol tudom beszerezni, mert itthon nem kaphato.
Szerintem menj el egy Semiramisba es ott mindenfele fajtat kiprobalhatsz, el is mondanak rola mindent es megtalalhatod az izlesedet.
Jo kavet a kozertek polcain nem talalsz!
Szerintem is inkább szemeset érdemes, az őrlőgép nem is drága és úgy igazán friss, aromás a kávé... mérföldekkel különb, mint az őrölt, csomagolt.
Egyébként Lavazza, Mövenpick, Dallmayr, Segafredo, Illy, ezek felső-középkategóriások. Ezeknél jobbat csak kifejezett kávéboltokban kapsz válogatva, csomagolva nem nagyon.
Amit NE vegyél: Tschibo, Jacobs, Eduscho, Karaván, Omnia, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!